Ugljevik

Opština Ugljevik izdvaja 15.000 KM za pet poslovnih poduhvata

UGLJEVIK - Zamjenik načelnika opštine Ugljevik Cvjetana Dragonjić potpisala je danas ugovor o partnerstvu sa predstavnicima Investicione fondacije "Impakt" iz Sarajeva, koji predviđa finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za pet poslovnih poduhvata na području ove opštine.

Žena teže povrijeđena u nezgodi u Ugljeviku

BIEJLJINA – D.B. je teže povrijeđena u saobraćajnoj nezgoda koja se dogodila juče u mjestu Crveno brdo, u Ugljevik.

Teško povrijeđeno dijete u sudaru kamiona i auta

UGLJEVIK - Maloljetno dijete teško je povrijeđeno u nezgodi koja se dogodila danas u Maleševcima kod Ugljevika i u životnoj je opasnosti, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.

Starca udavio komšija pa ga zaključao u kuću?

UGLJEVIK - Dušana M. (54) privela je policija zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa ubistvom komšije Sime Simića (82) iz naselja Ugljevička Obrijež, čije je tijelo pronađeno u zaključanoj kući, saznaju "Nezavisne".

Uhapšen osumnjičeni za davljenje starca u Ugljeviku

BIJELJINA - Muškarac iz Ugljevika čiji su inicijali D.M. (54) uhapšen je zbog sumnje da je ubio osamdesetdvogodišnjeg S.S. u naselju Ugljevička Obrijež, rekao je novinarima načelnik Policijske uprave Bijeljina Žarko Ćosić.

Stravičan zločin u Ugljeviku: Starac zadavljen u kući

BIJELJINA - Nakon obdukcije tijela osamdesetdvogodišnjeg Sime S. iz Ugljevika za kojeg se sumnjalo da je preminuo, utvrđeno je da je muškarac zapravo zadavljen.

Osumnjičen da je krao kafu u marketima

UGLJEVIK - Policijski službenici Policijske stanice Ugljevik, dostavili su nadležnom tužilaštvu izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo ''krađa'' protiv lica S.J, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Eksplodirala guma, šest osoba povrijeđeno

UGLJEVIK - Šest osoba je povrijeđeno, od kojih su dvije upućene u bijeljinsku bolnicu, nakon što je jutros u RiTE Ugljevik u radionici eksplodirala guma na kamionu damper, potvrđeno je za "Nezavisne" iz Policijske uprave Bijeljina.

Vašington probio rok o tužbi teškoj 1,4 milijarde KM

UGLJEVIK, SARAJEVO - Međunarodni centar za rješavanje investicionih sporova u Vašingtonu, a u arbitražnom postupku po tužbi preduzeća "Elektrogospodarstvo Slovenije razvoj in inženiring" protiv BiH nije još donio odluku o nadležnosti i osnovanosti tužbenog zahtjeva.

RiTE Ugljevik postaje najčistija elektrana u regionu

UGLJEVIK - U Rudniku i termoelektrani (RiTE) "Ugljevik" danas je u probni rad pušten sistem za odsumporavanje vrijedan 80 miliona evra koji ovog energetskog giganta Republike Srpske čini najčistijom elektranom u regionu.

Najčitanije