Ugostitelj

Mnogi ugostitelji u Srbiji prestali da rade od 22 sata

BEOGRAD - Kažnjavanje onih koji borave u zatvorenim ugostiteljskim objektima, a nemaju kovid propusnicu počelo je sinoć, a pomoćnik ministra zdravlja za inspekcijske poslove Goran Stamenković kaže da je u lokalima koji su radili poslije 22 sata uglavnom poštovana obaveza posjedovanja kovid propusnica i da su građani najčešće imali sertifikat o vakcinaciji.

Ministarstvo trgovine i turizma RS odbacuje optužbe Udruženja HoReCa

BANJALUKA - Ministarstvo trgovine i turizma RS odbacuje navode predstavika Udruženja poslodavaca ugostiteljstva i turizma Republike Srpske HoReCa RS kojima optužuju Republički štab za vanredne situacije i Vladu RS za nepoštovanje postignutih dogovora i zanemarivanje zahtjeva upućenih od strane predstavnika privrednih subjekata iz ovog sektora, saopšteno je iz ovog ministarstva.

Evropski ugostitelji očajni: Više ne možemo trpjeti ovakvo ponašanje

Ugostiteljsko-hotelijerski sektor u Evropi pogođen je zatvaranjem zbog pandemije virusa korona i mnogi ugostitelji su na ivici propasti.

Njemački ugostitelji suočeni s velikim gubicima

BERLIN - Ugostitelji u Njemačkoj suočeni su od početka pandemije virusa korona sa značajnim padom prihoda.

U ugostiteljskom objektu u Banjaluci zatečeno 500 osoba

BANJALUKA - Policija je u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci tokom kontrole zatekla oko 500 osoba, a dežurni okružni tužilac izjasnio se da je riječ o krivičnom djelu nepostupanje u skladu sa zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije virusa korona.

Budvanski ugostitelji: Potrebni su nam gosti, ne subvencije

Mjere za turizam iz trećeg Vladinog paketa nesu dovoljne, ocijenio je danas član Upravnog odbora Udruženja ugostitelja Budve Ilija Armenko, ističući da su za spas turističke sezone na crnogorskom primorju neophodni gosti.

Šta je Sunita ispričala o ubistvu ugostitelja iz Mostara

Sunita Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičena za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika “Vile Ivanković” na Buni kod Mostara, saslušana je u Tužilaštvu Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Najčitanije