Ugostiteljski objekti

"Nezavisne" donose detalje mjera u CG: Preko granice bezuslovno, u njihove kafane ne

BANJALUKA, PODGORICA - Državljani BiH još mogu ući u Crnu Goru bezuslovno, što znači da im pri ulasku nije potreban nijedan dokaz da nisu zaraženi virusom korona, ali će novim mjerama, prilikom ulaska u ugostiteljske objekte u ovoj zemlji morati da imaju jedan od kovid dokumenata.

Dozvoljena muzika uživo u ugostiteljskim objektima u Srpskoj

BANJALUKA - Od danas je u Republici Srpskoj dozvoljena muzika uživo u ugostiteljskim objektima za smještaj, ishranu i piće, uz poštovanje epidemioloških mjera.

Dodatni čas ugostiteljima kucnuo prekasno

BANJALUKA, BIJELJINA - Nedavno produženo radno vrijeme do ponoći ugostiteljima nije donijelo veliki napredak i osjetno povećanje prihoda te, kako tvrde ugostitelji, pozitivniji efekat bi bio da se radno vrijeme produžilo još 1. avgusta.

Obustavlja se rad ugostiteljskih objekata u Kneževu

KNEŽEVO - U opštini Kneževo donesena je naredba o regulisanju rada trgovinskih i drugih objekata na teritoriji opštine, u skladu sa mjerama za borbu protiv pojave i širenja virusa korona.

Ugostiteljskim objektima mjesec dana rok da smanje buku

ZVORNIK - Forum za bezbjednost grada Zvornika dao je rok od mjesec dana vlasnicima ugostiteljskih objekata da smanje buku u kasnim časovima, a ukoliko se situacija ne poboljša u tom roku, predložiće druge mjere.

Zabrana rada ugostiteljskih i drugih objekata danas i sutra u Banjaluci

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić donio je naredbu o privremenoj zabrani rada više od stotinu ugostiteljskih i drugih objekata na području grada danas i sutra.

Pogledajte koji ugostiteljski i poslovni objekti sutra neće raditi u Banjaluci

BANJALUKA - Povodom dolaska ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, koji će 21. septembra posjetiti Banjuluku, izdata je naredba o privremenoj zabrani rada ugostiteljskih i poslovnih objekata na području grada Banjeluke.

Najčitanije