Ugovor

Za smanjenje aerozagađenja u TK izdvojeno 2, 2 miliona KM

TUZLA- Vlada Tuzlanskog kantona i UNDP danas su u Tuzli potpisali ugovor o zajedničkom finansiranju projekta „Povećanje ulaganja u javne objekte sa niskom stopom emisije ugljika“.

Potpisan ugovor za bolje puteve u povratničkim naseljima

TREBINJE- Direktor Republičkog sekretarijata za izbjegla i raseljena lica Marko Aćić potpisao je danas sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem ugovor za projekat sanacije putne infrastrukture u povratničkim i izbjegličkim naseljima u ovom gradu.

Popović i Jerinić potpisali ugovor o prenosu svojine

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić potpisali su danas u Banjaluci ugovor o prenosu prava svojine između Vlade Srpske i grada Doboja za realizaciju projekta izgradnje dva kružna toka, čija je vrijednost 1.045.000 KM.

FBiH i kantoni radnicima duguju više od 500 miliona KM

SARAJEVO - Federacija Bosne i Hercegovine, zajedno sa kantonima, po osnovu izvršnih sudskih presuda koje se odnose na kolektivne ugovore, duguje najmanje pola milijarde maraka.

Bufon i Kjelini produžili ugovore u Juventusu

Najiskusniji fudbaleri Juventusa Đanluiđi Bufon i Đorđo Kjelini produžili su ugovore do ljeta 2021. godine, saopštio je italijanski šampion.

Šansa diplomcima za angažman u "Elektroprivredi RS"

TREBINJE - Predstavnici univerziteta u Banjaluci i Istočnom Sarajevu susreli su se u Trebinju s direktorom "Elektroprivrede RS" Lukom Petrovićem i gradonačelnikom Mirkom Ćurićem, kako bi se dogovorili o otvaranju novih fakultetskih smjerova u Trebinju i razgovarali o naučno-tehničkoj saradnji studenata i profesora s preduzećima "Elektroprivrede RS".

Četiri zemlje potpisale ugovor o snabdijevanje vakcinom protiv korone

RIM - Italija, Njemačka, Francuska i Holandija potpisale su ugovor s firmom "Astrazeneka" o snabdijevanju građana Evrope vakcinom protiv virusa korona, izjavio je danas italijanski ministar zdravlja Roberto Speranca.

Potpisan ugovor o izgradnji graničnog prelaza Svilaj vrijedan 18.713.999 KM

BANJALUKA - Ugovor o izgradnji novog graničnog prelaza Svilaj, koji bi trebalo da bude završen u narednih 300 dana i čija ukupna vrijednost iznosi 18.713.999 KM, potpisan je danas, saopšteno je iz Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

Ben produžio ugovor sa Zvezdom do 2023. godine

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben produžio je danas ugovor na još tri godine, što znači da će crveno-bijeli dres nositi do juna 2023, saopštio je srpski šampion.

Potpisan Posebni kolektivni ugovor, 10 KM više za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave

BANJALUKA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić potpisala je danas sa Božom Marićem, predsjednikom Sindikata uprave Republike Srpske Posebni kolektivni ugovor za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave.

Najčitanije