Ugovor

Potpisan ugovor o izgradnji graničnog prelaza Svilaj vrijedan 18.713.999 KM

BANJALUKA - Ugovor o izgradnji novog graničnog prelaza Svilaj, koji bi trebalo da bude završen u narednih 300 dana i čija ukupna vrijednost iznosi 18.713.999 KM, potpisan je danas, saopšteno je iz Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

Ben produžio ugovor sa Zvezdom do 2023. godine

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben produžio je danas ugovor na još tri godine, što znači da će crveno-bijeli dres nositi do juna 2023, saopštio je srpski šampion.

Potpisan Posebni kolektivni ugovor, 10 KM više za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave

BANJALUKA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić potpisala je danas sa Božom Marićem, predsjednikom Sindikata uprave Republike Srpske Posebni kolektivni ugovor za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave.

Novi Kolektivni ugovor za oko 11.000 radnika u FBiH

SARAJEVO - Predstavnici Vlade Federacije BiH i sindikata potpisali su danas u Sarajevu Kolektivni ugovor za djelatnost rudarstva, kojim se regulišu prava i obaveze poslodavaca i oko 11.000 radnika zaposlenih u sektoru rudarstva u FBiH.

Potpisan ugovor za sanaciju ceste Zenica - Vjetrenice

ZENICA - Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona Arnel Isak i direktor Kantonalne direkcije za ceste Rasim Kovač potpisali su s predstavnikom izvođača radova direktorom preduzeća "ALMY-Transport" Jasminom Kalabićem Ugovor o realizaciji projekta sanacije i modernizacije dijela regionalne ceste R441 Zenica-Vjetrenice.

Partizan otkupio Sadika za 1.700.000 evra

Umar Sadik je igrač Partizana u potpunosti, pošto su "crno-bijeli" zvanično postali vlasnici ugovora visokog Nigerijca.

Potpisan ugovor za otkup produktovoda na teritoriji Hrvatske

ZAGREB - U prisustvu predstavnika uprave "Rafinerije nafte Brod", vezano za otkup produktovoda na teritoriji Hrvatske, juče je u Zagrebu potpisan ugovor između "Crodux Plin" d.o.o. i kompanije "Plinacro" d.o.o.

Nejmaru novi ugovor od PSŽ-a, postaje najplaćeniji fudbaler?

Francuski Pari Sen Žermen spremio je novi ugovor najboljem fudbaleru Nejmaru da Silvi i tako napravio zaokret u cijeloj priči jer je Brazilac ljetos trebalo da napusti klub.

Rajčević, Trivićeva i Gnjatić potpisali kolektivne ugovore

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević i ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić potpisali su danas sa predsjednikom Sindikata obrazovanja, nauke i kulture Draganom Gnjatićem posebne kolektivne ugovore kojima je poboljšan položaj zaposlenih za koje su nadležna ova dva resora.

Potpisan ugovor o izgradnji puta u selu Donja Trusina

BERKOVIĆI - U opštini Berkovići potpisan je ugovor o izgradnji lokalnog puta u selu Donja Trusina, a ukupna vrijednost radova je oko 70.000 KM.

Najčitanije