Ugovor

FBiH i kantoni radnicima duguju više od 500 miliona KM

SARAJEVO - Federacija Bosne i Hercegovine, zajedno sa kantonima, po osnovu izvršnih sudskih presuda koje se odnose na kolektivne ugovore, duguje najmanje pola milijarde maraka.

Bufon i Kjelini produžili ugovore u Juventusu

Najiskusniji fudbaleri Juventusa Đanluiđi Bufon i Đorđo Kjelini produžili su ugovore do ljeta 2021. godine, saopštio je italijanski šampion.

Šansa diplomcima za angažman u "Elektroprivredi RS"

TREBINJE - Predstavnici univerziteta u Banjaluci i Istočnom Sarajevu susreli su se u Trebinju s direktorom "Elektroprivrede RS" Lukom Petrovićem i gradonačelnikom Mirkom Ćurićem, kako bi se dogovorili o otvaranju novih fakultetskih smjerova u Trebinju i razgovarali o naučno-tehničkoj saradnji studenata i profesora s preduzećima "Elektroprivrede RS".

Četiri zemlje potpisale ugovor o snabdijevanje vakcinom protiv korone

RIM - Italija, Njemačka, Francuska i Holandija potpisale su ugovor s firmom "Astrazeneka" o snabdijevanju građana Evrope vakcinom protiv virusa korona, izjavio je danas italijanski ministar zdravlja Roberto Speranca.

Potpisan ugovor o izgradnji graničnog prelaza Svilaj vrijedan 18.713.999 KM

BANJALUKA - Ugovor o izgradnji novog graničnog prelaza Svilaj, koji bi trebalo da bude završen u narednih 300 dana i čija ukupna vrijednost iznosi 18.713.999 KM, potpisan je danas, saopšteno je iz Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

Ben produžio ugovor sa Zvezdom do 2023. godine

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben produžio je danas ugovor na još tri godine, što znači da će crveno-bijeli dres nositi do juna 2023, saopštio je srpski šampion.

Potpisan Posebni kolektivni ugovor, 10 KM više za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave

BANJALUKA - Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić potpisala je danas sa Božom Marićem, predsjednikom Sindikata uprave Republike Srpske Posebni kolektivni ugovor za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave.

Novi Kolektivni ugovor za oko 11.000 radnika u FBiH

SARAJEVO - Predstavnici Vlade Federacije BiH i sindikata potpisali su danas u Sarajevu Kolektivni ugovor za djelatnost rudarstva, kojim se regulišu prava i obaveze poslodavaca i oko 11.000 radnika zaposlenih u sektoru rudarstva u FBiH.

Potpisan ugovor za sanaciju ceste Zenica - Vjetrenice

ZENICA - Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona Arnel Isak i direktor Kantonalne direkcije za ceste Rasim Kovač potpisali su s predstavnikom izvođača radova direktorom preduzeća "ALMY-Transport" Jasminom Kalabićem Ugovor o realizaciji projekta sanacije i modernizacije dijela regionalne ceste R441 Zenica-Vjetrenice.

Partizan otkupio Sadika za 1.700.000 evra

Umar Sadik je igrač Partizana u potpunosti, pošto su "crno-bijeli" zvanično postali vlasnici ugovora visokog Nigerijca.

Najčitanije