Ugovori

Potpisani ugovori u vrijednosti oko 60.000 KM

GRADIŠKA - Zamjenik gradonačelnika Gradiške Dragana Ilić i predstavnik Američke humanitarne organizacije CRS Gordana Radić potpisale su danas ugovore o donaciji opreme za 13 korisnika projekta socio-ekonomskog osnaživanja pod nazivom "Održivi povratak i integracija raseljenih osoba i izbjeglica u BiH", čija je vrijednost oko 60.000 KM.

Potpisani ugovori sa više od 100 poljoprivrednika

BIJELJINA - Rukovodstvo Prehrambene industrije "Sava" iz Bijeljine danas je, u prisustvu predstavnika Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrde Republike Srpske, potpisalo više od 100 ugovora sa poljoprivrednicima iz Semberije o otkupu poljoprivrednih proizvoda u ovoj godini.

Najvećim drvoprerađivačima dugoročni ugovori i zagarantovane količine sirovina

BANJALUKA - Predstavnici drvoprerađivača u Republici Srpskoj su zadovoljni novim načinom raspodjele šumskih drvnih sortimenata, a po kojem će najveća preduzeća dobiti petogodišnje ugovore i zagarantovane količine sirovine, čime će moći dugoročno planirati svoje poslovanje.

Potpisani ugovori o zapošljavanju 235 lica

ISTOČNO SARAJEVO - Direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Miroslav Vujičić potpisao je danas ugovore sa 80 poslodavaca o zapošljavanju 235 nezaposlenih lica sa područja opština Istočna Ilidža, Istočno Novo Sarajevo i Trnovo, za šta je Zavod obezbijedio 1.091.103 KM.

Potpisani ugovori sa 11 preduzeća za osposobljavanje 13 pripravnika

TESLIĆ - Načelnik opštine Teslić Milan Miličević potpisao je danas ugovor o dodjeli granta sa predstavnicima 11 teslićkih preduzeća koja će omogućiti stručno osposobljavanje za 13 mladih visokoobrazovanih ljudi iz ovog mjesta.

Najčitanije