Ujedinjena Srpska

Ujedinjena Srpska: Odgovorno se pridržavati mjera Vlade RS

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska pozvala je sve građane da se striktno i odgovorno pridržavaju uputstava i mjera koje je donijela Vlada RS u vezi sa prevencijom širenja virusa korona (COVID19).

Stevandić: Jedinstvo jedini spas i pravi put za srpski narod

TREBINJE - Srbi su mnogo jači kada su ujedinjeni, a garant njihovog opstanka je kultura jer prelazi sve granice i nema pasoša koji je može zaustaviti, poručeno je sa tribine Ujedinjene Srpske "Buđenje srpskog jedinstva".

Sretko Marjanović predsjednik OO Ujedinjene Srpske

SOKOLAC - Sretko Marjanović izabran je za predsjednika Opštinskog odbora (OO) Ujedinjene Srpske od 15 članova na izbornoj sjednici Skupštine ove stranke na Sokocu, kojom su završeni unutarstranački izbori u Izbornoj jedinici osam.

Stevandić: Učešće FBiH nije neophodno u definisanju granične linije

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da učešće Federacije BiH (FBiH) u definisanju granične linije između Srpske i Federacije BiH (FBiH) nije ni neophodno ukoliko ona to neće.

Stevandić: US dokazala da mladi rukovodioci mogu biti odlični

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras u Kozarskoj Dubici da je ta partija dokazala da mladi ljudi mogu da postižu odlične rezultate na rukovodećim funkcijama.

Tri člana PDP-a prešla u Ujedinjenu Srpsku

ISTOČNO SARAJEVO - Tri člana PDP-a pristupila su Opštinskom odboru Ujedinjene Srpske Istočno Novo Sarajevo, izjavio je predsjednik ovog odbora Milan Maunaga.

Stevandić: Ne rušiti načelnicu Drvara

BANJALUKA – Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, je nakon sjednice Predsjedništva stranke pozvao srpske stranke u Drvaru, a posebno partnerske stranke koje čine većinu u Narodnoj skupštini RS, da ne ruše Dušicu Runić, načelnicu Drvara.

Minja Šurlan predsjednik Aktiva žena GO Ujedinjene Srpske

BANJALUKA - Za predsjednika Aktiva žena Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka večeras je izabrana Minja Šurlan, koja je rekla Srni da je cilj da ovo stranačko tijelo što više radi na unapređenju kvaliteta života i prava žena na području grada.

Potpisan sporazum o saradnji poslanika SNS-a i Ujedinjene Srpske

BEOGRAd - U Narodnoj skupštini Republike Srbije Poslanička grupa Srpske napredne stranke iz Republike Srbije i Klub poslanika Ujedinjene Srpske iz Republike Srpske danas je potpisala Sporazum o saradnji.

Stevandić u Srpcu: Jačanje stranke više nikog ne iznenađuje

SRBAC - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić otvorio je večeras u Srpcu nove stranačke prostorije, poručujući da jačanje ove stranke više nikog ne iznenađuje.

Najčitanije