Ujedinjena Srpska

Ujedinjena Srpska: Zalažemo se za dogovor SNSD-a i DNS-a

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska danas je demantovala pisanje pojedinih banjalučkih internetne medija, koji su objavili da ta stranka priželjkuje kraj saradnje između SNSD-a i DNS-a.

Ostavka predsjednika OO Ujedinjene Srpske Kotor Varoš zbog istrage

KO­TOR VA­ROŠ - Pred­sje­dnik Op­štin­skog odbo­ra Uje­di­nje­ne Srpske Ko­tor Va­roš Ne­nad Mi­li­sa­vić po­dnio je os­tav­ku jer je pro­tiv nje­ga po­kre­nut is­tražni pos­tu­pak zbog su­mnje da je ošte­tio ko­tor­va­ro­ško pre­du­zeće "Sim te­hnik" za oko 90.000 KM.

Ujedinjena Srpska usvojila Nacrt deklaracije o nepovredivosti Srpske

ZVORNIK - Predsjedništvo Ujedinjene Srpske donijelo je danas Nacrt deklaracije o nepovredivosti Republike Srpske kao odgovor na antiustavnu, antidemokratsku i antisrpsku programsku deklaraciju SDA, rekao je predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Ujedinjena Srpska: Komšiću, da li ćete izbaciti Sušića iz stranke?

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska uputila je juče otvoreno pismo hrvatskom članu Predsjedništva BiH i predsjedniku Demokratske fronte (DF) Željko Komšiću, u kojem ga poziva da javno iznese svoj stav o članu DF-a Osmanu Sušiću i njegovoj poruci "Srbe na vrbe".

Stevandić: Institucije RS da reaguju ako BiH ne funkcioniše

BANJALUKA - Institucije Republike Srpske funkcionišu i one moraju da preuzmu na legitiman način ono što je u BiH ukradeno i što ne funkcioniše, rekao je Srni predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Stevandić: Dobro što je sjednica Predsjedništva odgođena

BANJALUKA - Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, rekao je da dobro što je sjednica Predsjedništva BiH danas odgođena.

Stevandić: Proslava protjerivanja Srba put u nove sukobe

BANJALUKA- Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da onaj koji hoće da nameće "Oluju" i slavi ubijanje i protjerivanje Drvarčana, Grahovljana i Glamočana sa svojih vjekovnih ognjišta ulaže u loš tretman svog naroda u ova tri grada i u sukobe sa većinskim srpskim narodom, bez obzira na to što je riječ o kantonu u kojem HDZ ima vlast.

Stevandić: SDA teži da napravi šerijatsku organizaciju u BiH

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić ocijenio je da SDA teži da napravi pravu šerijatsku organizaciju u BiH, odnosno da isti ljudi budu izvršna, zakonodavna i sudska vlast, a da u tome ima podršku lojalnih ministara u starom sazivu Savjeta ministara.

Danas sjednica Glavnog odbora Ujedinjene Srpske

BANJALUKA - Glavni odbor Ujedinjene Srpske održaće danas u Banjaluci sjednicu na kojoj bi trebalo da bude izabran generalni sekretar i članovi Predsjedništva.

Stevandić: Izetbegović i Komšić vode dvostruku politiku

BANJALUKA - Izveli smo mnoge stvari na čistac, pokazali smo kako to Izetbegović i Komšić vode dvostruku politiku, rekao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske i šef Srpskoj kluba u PD PS BiH.

Najčitanije