Ujedinjena Srpska

Ujedinjena Srpska u Trebinju pružila podršku Mirku Ćuriću

Kandidati GO Ujedinjene Srpske, ali i njihovi koalicioni partneri iz Partije ujedinjenih penzionera, promovisani su danas na trebinjskom Trgu slobode, gdje su, zajedno sa predsjednikom stranke Nenadom Stevandićem, još jednom uputili podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Trebinja Mirku Ćuriću iz SNSD-a.

Kandidata SNSD-a za načelnika Srpca podržale US, NDP i DEMOS

SRBAC - Lider SNSD-a Milorad Dodik očekuje da će kandidati ove stranke na načelnike i gradonačelnike odnijeti podbjedu u 80 odsto lokalnih zajednica, a da će SNSD sa svojim koalcionim partnerima u 85 do 90 odsto sredina imati skupštinske većine.

Stevandić: Ujedinjena Srpska će ostvariti najbolji izborni rezultat do sada

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska danas je u Banjaluci organizovala 5.redovnu, a po prvi put onlajn video skupštinu na kojoj video linkom učestvovalo blizu 2000 delegata širom Republike Srpske koji su elektronskim glasanjem i uključenjima iz svih Izbornih jedinica direktno učestvovali u radu Skupštine.

Dunjić: Izborni cilj šest odborničkih mandata u Gradišci

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Gradiška Slavko Dunjić rekao je danas da je ova stranka za predstojeće lokalne izbore u Gradišci zacrtala precizan cilj - 3.582 glasa ili šest odborničkih manadata u Skupštini grada.

Ujedinjena Srpska očekuje drastično povećanje glasova u Hercegovini

TREBINJE - Svi gradski odbori Ujedinjene Srpske u Hercegovini će na predstojećim lokalnim izborima ostvariti povećanje izbornog rezultata barem za 50% više nego na ranijim izborima, poručeno je na pres konferenciji ove stranke održanoj u Trebinju, na kojoj su prisustvovali i članovi Predsjedništva US Siniša Vidović i Milan Kovač.

Trivić: Očekujemo dobar izborni rezultat u Hercegovini

TREBINJE - Šef glavnog Izbornog štaba Ujedinjene Srpske Natalija Trivić rekla je nakon sastanka sa predstavnicima opštinskih odbora ove stranke iz Izborne jedinice devet da Ujedinjena Srpska vodi jednu ozbiljnu politiku i da to građani prepoznaju, te da se nada odličnim rezultatima na predstojećim izborima.

U Šamcu potpisan koalicioni sporazum SNSD-a, US, DEMOSA, SPS-a i DNS-a

ŠAMAC - Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a, Ujedinjene Srpske, Demosa, SPS-a i DNS-a u Šamcu potpisali su danas sporazum o koalicionom djelovanju za lokalne izbore koji će biti održani u novembru.

Stevandić: Njegovati dobre odnose Srbije i Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da je odgovornost svakog ozbiljnog čovjeka, a pogotovo srpskog političara, da čuva i njeguje dobre odnose rukovodstva Srbije i Republike Srpske bez obzira na lične razlike, percepcije ili frustracije radi vlastitih neuspjeha ili trenutne pozicije.

Stevandić: Na izbore izlazimo sa najvećim ambicijama

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpke Nenad Stevandić izjavio je da je ova stranka, prema nekim anketama, već na trećem mjestu u Republici Srpskoj i da na predstojeće lokalne izbore izlaze sa najvećim ambicijama.

Kostadin Vasić kandidat za gradonačelnika Zvornika

ZVORNIK - Kostadin Vasić kandidat je Ujedinjene Srpske za gradonačelnika Zvornika na predstojećim lokalnim izborima.

Najčitanije