Ujedinjena Srpska

SNSD i Ujedinjena Srpska potpisali koalicioni sporazum

NOVI GRAD - Predsjednici opštinskih odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i Ujedinjene Srpske Miroslav Drljača i Vesna Vajagić potpisali su večeras u Novom Gradu koalicioni sporazum za predstojeće lokalne izbore.

Stevandić: Nećemo sklapati koalicije sa SDS-om i PDP-om

STANARI - Ujedinjena Srpska na lokalnim izborima neće sklapati koalicije sa SDS-om i PDP-om, a u Stanarama će za načelnika opštine podržati nestranačku ličnost Radojicu Čelića, rekao je predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Petković: Pokazati srpsku sabornost i oštro osuditi genocid NDH

BANJALUKA - Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković poručio je da se sutra na posebnoj sjednici Narodne skupštine o Rezoluciji o poštovanju žrtava fašističkog režima i pokreta mora pokazati sabornost srpskog naroda i oštro osuditi genocid NDH i sve što je činjeno nad srpskim narodom.

Ujedinjena Srpska predstavila ekonomske mjere

BANJALUKA - Ekonomske mjere za prevazilaženje krize i jačanja privrede u RS koje je predstavila Ujedinjena Srpska podrazumijevaju povoljnije bankarsko kreditiranje privrednika za poslovne aktivnosti, veće ulaganje u razvojni program poljoprivrednog sektora, energetike, te malih i srednjih preduzeća.

Stevandić: Poslanici SDS-a i PDP-a izvršili političko samoubistvo

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da su poslanici SDS-a i PDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH u političkom smislu izvršili samoubistvo podrškom Rezoluciji o poštivanju žrtava fašističkih režima i pokreta.

Ujedinjena Srpska: Poziv partijama u RS na sastanak

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska oštro osuđuje kontinuirane napade vlasti Crne Gore na Srbe i kršenje njihovih ljudskih i vjerskih prava u toj zemlji, te poziva partije iz RS na zajednički sastanak s ciljem zaštite tamošnjeg srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve, istakao je u petak Milan Petković, šef Pravnog tima US.

Petković: Nema osnova za bilo kakve sankcije Iliću

BANJALUKA - Milan Petković, potpredsjednik Ujedinjene Srpske, rekao je da je pravni tim analizirao cijeli slučaj i zaključio da nema osnova za bilo kakve sankcije Siniši Iliću, zamjeniku ministra civilnih poslova BiH i predsjedniku Gradskog odbora ove stranke u Zvorniku.

Stevandić: U srijedu o Iliću

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je Srni da će se stranka u srijedu, 13. maja, izjasniti o situaciji u vezi sa vaskršnjim slavljem zamjenika ministra civilnih poslova u Savjetu ministara Siniše Ilića, kadra ove stranke.

Stevandić: OHR izmišlja probleme, a zatvara oči na kršenje prava Srba u FBiH

SARAJEVO- Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić i zbog navodne ugroženosti, izmišlja probleme tamo gdje ih nema, dok zatvara oči na kršenje prava Srba u Federaciji BiH.

Stevandić: Neozbiljnost FBiH provocira izlazak MUP-a RS na entitetsku granicu?

BANJALUKA - Šef Tima za praćenje preporuka i mjera Republičkog štaba za vanredne situacije Nenad Stevandić rekao je da na graničnim prelazima na području Federacije BiH (FBiH) u vezi sa preduzetim mjerama za suzbijanje virusa korona vlada kompletna neozbiljnost, te je izrazio nadu da takvo neodgovorno ponašanje nije provokacija Republici Srpskoj da izvede svoju policiju na međuentitetsku liniju.

Najčitanije