Ujedinjeni Arapski Emirati

Investitori iz Emirata zainteresovani za Luku Bar

BAR - Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zainteresovani su za Luku Bar, izjavio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Preminuo Sultan bin Zajed, trodnevna žalost u Emiratima

Brat šeika Muhameda bin Zajeda, Sultan bin Zajed Al Nahjan preminuo je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Arapska "zvijer" na točkovima

Na sajmu automobila u Dubaiju debitovao je hiperautomobil iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Moskva želi bolju saradnju sa Abu Dabijem u istraživanju svemira

Rusija želi da unaprijedi saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) na polju istraživanja svemira, izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Muž joj kupuje poklone i ne svađa se, ona traži razvod

Žena iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zatražila je razvod braka jer je "muž ekstremno mnogo voli", pomaže joj u kućnim poslovima bez pitanja te je uz sve to obasipa i poklonima.

U Tivat uplovila najveća privatna jahta na svijetu "Azam"

TIVAT - Najveća privatna jahta na svijetu - "Azam", duga 180 metara, uplovila je jutros u marinu Porto Montenegro u Tivtu.

UAE briše 100 miliona dolara duga hiljadama građana

ABU DABI - Fond za poravnanje dugova u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) objavio je planove o otpisu kredita vrednih 361 milion dirhama (98,3 miliona dolara) koje je podiglo više od 3.300 državljana te zemlje, izvijestila je državna novinska agencija VAM.

Katar zabranio uvoz iz Saudijske Arabije, UAE, Bahreina i Egipta

DOHA – Katar je saopštio da će zabraniti uvoz proizvoda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Saudijske Arabije, Bahreina i Egipta, gotovo godinu dana nakon što su te države nametnule embargo Kataru, javlja "Sinhua".

U požaru stradalo sedmoro djece

DUBAI - Policija u istočnom regionu Ujedinjenih Arapskih Emirata saopštila je da je sedmoro djece poginulo kada je izbio požar u kući dok su ukućani spavali.

Tunišanke spremale teroristička djela u UAE?

TUNIS - Ujedinjeni Arapski Emirati imaju informaciju da bi tuniske državljanke ili žene koji putuju sa tuniskim pasošima mogle da počine "teroristička dela" u toj zemlji Persijskog zaliva, javila je danas tuniska državna novinska agencija.

Najčitanije