Ukrajina

SAD odobrile Ukrajini 250 miliona dolara vojne pomoći

VAŠINGTON - Američka administracija odobrila je 250 miliona dolara vojne pomoći Ukrajini, koja je prethodno bila zadržana, prenosi AP.

Rojters: Počela razmjena zarobljenika Rusije i Ukrajine

MOSKVA - Izgleda da je počela dugo najavljivana razmjena zarobljenika između Rusije i Ukrajine, javlja Rojters iz Moskve.

Kijev: Još nema razmjene zatvorenika sa Rusijom

KIJEV - Kancelarija ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog saopštila je danas da još nije došlo do razmjene zatvorenika sa Rusijom, nakon što je glavni tužilac na Facebooku nagovijestio da je razmjena završena.

Ukrajinski režiser i mornari vraćaju se kući

KIJEV- Ukrajinski zatvorenici, uključujući mornare i režisera Olega Sencova, vraćaju se u Ukrajinu nakon što je izvršena razmjena zatvorenika sa Rusijom, navodi se u komentarima koje je ukrajinski državni tužilac podijelio na svom Facebook nalogu.

Ukrajina dobila novu Vladu

KIJEV - Ukrajinski parlament prihvatio je novi saziv Vlade od 15 ministara i dva zamjenika premijera.

Srušila se zgrada u Ukrajini, poginulo osmoro

KIJEV - Najmanje osam osoba, među kojima i dijete, poginulo je nakon što se srušila stambena zgrada na zapadu Ukrajine, saopštila je danas služba za vanredne situacije.

Srušio se dio zgrade u Ukrajini, jedna osoba poginula

KIJEV - Najmanje jedna osoba je poginula, a sedam povrijeđeno, nakon što se deo stambene zgrade srušio u Drogobiču na zapadu Ukrajine, saopštila je jutros ukrajinaska Državna služba za vanredne situacije.

Makron: Sljedećeg mjeseca sastanak u vezi sa Ukrajinom

BIJARIC - Sastanak predsjednika Rusije, Ukrajine, Njemačke i Francuske o sukobima u Ukrajini biće održan sljedećeg mjeseca, izjavio je francuski predsjednik Emanuel Makron.

Biković nije dobio zvanično obavještenje o zabrani ulaska u Ukrajinu

Srpski glumac Miloš Biković izjavio je da nije dobio zvanično obavještenje o zabrani ulaska u Ukrajinu.

Srbin nestao u Ukrajini

Srbin Vladimir Ilić (71) nestao je prije nedjelju dana u ukrajinskom gradu Krivi Rog u oblasti Dnjepropetrovsk, saopštila je pres služba policije.

Najčitanije