Ulična trka

Međunarodna ulična trka u Prnjavoru 16. oktobra

Dvadesetprva međunarodna ulična trka "Prnjavor 2020" biće održana 16. oktobra uz posebne mjere zbog pandemije virusa korona.

Trka u Prnjavoru prolongirana za 11. septembar

21. Međunarodna ulična trka "Prnjavor" prolongirana je za 11. septembar zbog pandemije virusa korona.

Stavio snimak ulične trke na Facebook pa mu oduzeta vozačka

Hvalisanje vozača na društvenim mrežama privlači pažnju pratilaca, no i policijski službenici su takođe ljudi, koji na društvenim mrežama prate trendove.

Ulična trka Prnjavor dobila priznanje Evropske atletske federacije

Ponosni smo što je međunarodna ulična trka Prnjavor dobila petu, maksimalnu zvjezdicu od Evropske atletske federacije. Tome smo težili 20 godina, rekao je Željko Petrović, predsjednik Atletskog kluba Prnjavor, organizatora trke.

Organima djevojčice stradale u uličnoj trci spasena tri života

KRALJEVO - Roditelji petnaestogodišnje tinejdžerke K. M, koja je preminula od povreda zadobijenih u ilegalnoj uličnoj trci na ulazu u Kraljevo, dali su saglasnost da se njeni organi presade onima kojima je to jedini spas.

Atletski klub "Prnjavor" blistao na uličnoj trci u Pančevu

Na danas održanoj 71. Međunarodnoj uličnoj trci u Pančevu ponovo su blistali članovi Atletskog kluba "Prnjavor".

Banjaluka ostala bez ulične trke

BANJALUKA - Poslije 17 godina međunarodna atletska trka neće biti održana na ulicama Banjaluke, što je rastužilo više hiljada školaraca koji su na ovoj manifestaciji mogli pokazati svoje trkačke vještine.

Tri zvjezdice za uličnu trku "Prnjavor 2018"

Međunarodna ulična trka "Prnjavor 2018" od ove godine će ponosno nositi status tri zlatne zvjezdice, koji je dobila od Evropske atletske asocijacije (EAA).

Najčitanije