Ulica

SPS Banjaluka: Inicijativa za ulicu Živka Radišića

BANJALUKA - Gradski odbor SPS Banjaluka predao je inicijativu Gradu Banjaluka da se jedna od gradskih ulica nazove po bivšem gradonačelniku i srpskom članu predsjedništva BiH Živku Radišiću.

Slavnom bokseru Mati Parlovu ulica u Beogradu

BEOGRAD - Jedna ulica u Beogradu nosiće naziv po slavnom bokseru Mati Parlovu, odlučila je danas Komisija Skupštine grada za spomenike i nazive trgova i ulica.

Pustio šest pasa sa povoca na ulici, njihova rekacija iznenadila prolaznike

Augusto Deoliveira postao je poznat nakon što je na internetu podijelio videe u kojima pokazuje kako se njegovi psi ponašaju kad je on u blizini. Između njega i njegovih ljubimaca postoji jedna posebna veza koja se može objasniti tek kada se čuje njegova priča.

"Neprijateljske" italijanske ulice, Ferrari Roma se zaglavio

Uske italijanske ulice su bile "neprijateljski" raspoložene.

U Banjaluci obustava saobraćaja u Ulici Slobodana Dubočanina

BANJALUKA - Zbog rekonstrukcije i proširenja distributivne mreže pitke vode i mreže za prikupljanje otpadnih voda - faza II u Ulici Slobodana Dubočanina, na dijelu od broja 14 do Tuzlanske ulice, od 3. do 13. juna, od 7.30 do 18 časova doći će do obustave saobraćaja.

Milunović: Dokle će srpske žrtve čekati na pravdu i kaznu za zločince?

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Duško Milunović danas je u Istočnom Sarajevu pitao Tužilaštvo BiH dokle će srpske žrtve i njihove porodice čekati na procesuiranje i pravično sankcionisanje svih koji su počinili zločine nad nedužnim Srbima.

Gospodska ulica okićena za Dan grada

Ulica Veselina Masleše, popularna Gospodska, sada je u novom cvjetnom ruhu u okviru priprema za Dan grada.

Osam ulica u Banjaluci dobilo nazive

BANJALUKA - Na trećoj sjednici Skupštine grada Banjaluka usvojene su odluke o novim nazivima ulica u naseljima Šargovac, Ada i Motike.

Ljubljana dobila Beogradsku ulicu

LJUBLJANA - Gradski vijećnici glavnog grada Slovenije, Ljubljane, sinoć su imenovali nekoliko ulica, parkova i trgova, paralelno s usvajanjem gradskog budžeta.

Inicijativa da ulica u Banjaluci ponese ime Mustafe Nadarevića

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP BiH, novom gradonačelniku Drašku Stanivukoviću uputio je molbu i inicijativu da prva njegova odluka bude određivanje ulice koja će dobiti naziv po glumačkom doajenu i rođenom Banjalučaninu Mustafi Nadareviću.

Najčitanije