Ulica

Dječak leptir dobija ulicu?

BAJINA BAŠTA - Kad je moj sin preminuo, poželjela sam da se po njemu, u znak sjećanja na njega i njegove patnje u Bajinoj Bašti, nešto zove. Želja mi se ispunila.

Počelo proširivanje Ulice Vida Simurdžića u naselju Lauš

BANJALUKA - Počelo je proširenje Ulice Vida Simurdžića u Banjaluci koje se izvodi u okviru izgradnje nove saobraćajnice vrijedne 2,7 miliona KM, a koja će preko nekadašnjeg "Voćnjaka" povezati naselja Lauš i Paprikovac, saopšteno je iz Gradske uprave.

Toše Proeski dobija prvu ulicu u Srbiji

Ulica u selu Jabuka kod Pančeva ponijeće ime slavnog makedonskog pjevača Todora Tošeta Proeskog.

Banjaluka dobija ulicu Šargovačkih učenika

BANJALUKA - Banjalučki Socijalisti predali su nadležnima u Gradskoj upravi inicijativu da se jedna od gradskih ulica nazove po Šargovačkim učenicima, u spomen na 52 stradalih učenika Osnovne škole u Šargovcu koji su ubijeni u februaru 1942. godine.

Banjaluka dobija novu Gospodsku ulicu

BANJALUKA - Na međunarodni konkurs za novi izgled centralne gradske zone pristiglo je dvanaest radova, a grad će ovim planom transformacije gradske jezgre dobiti novu Gospodsku ulicu, rekli su u Odjeljenju za prostorno uređenje.

Počela sanacija Banijske ulice na Petrićevacu

BANJALUKA - Uporedo sa nastavkom izgradnje puta prema Motikama, juče je počela sanacija Banijske ulice na Petrićevcu, nakon što je pretrpjela značajna oštećenja zbog preusmjeravanja saobraćaja na ovaj pravac.

Završni radovi na putu kroz Šargovac

BANJALUKA - Postavljanjem prvog sloja asfalta, izgradnja moderne saobraćajnice kroz Šargovac, ušla je u završnicu, u okviru radova koji bi trebalo da budu okončani do 8. oktobra, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Obustava saobraćaja od četvrtka

BANJALUKA - Saobraćaj u Šargovačkoj ulici, na dijelu od Subotičke do Potkozarske ulice, biće obustavljen od četvrtka do 8. oktobra zbog proširenja te ulice, saopšteno je iz Gradske uprave.

Obustava saobraćaja u Šargovačkoj ulici

BANJALUKA - U Šargovačkoj ulici na dijelu od Subotičke do Potkozarske ulice od danas od osam časova pa sve do 8. oktobra zbog izgradnje i proširenja pomenute ulice saobraćaj će biti obustavljen, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Krateri na Mjesecu ili glavna ulica Bangalora?

​Umjetnik Badal Nandžundasvami smislio je genijalan način da skrene pažnju na stanje puteva u indijskom gradu Bangaloru.

Najčitanije