Uloge

Slavko Štimac: Mnogo je teže igrati pozitivce

Jedan od najznačajnijih srpskih glumaca Slavko Štimac, aktuelan je sa najnovijim domaćim filmom "Mrak" Dušana Milića, naglašava da mu je mnogo teže da tumači pozitivne nego negativne likove.

Sloboda Mićalović za "Nezavisne": Banjaluka i Trebinje su moja druga kuća

Sloboda Mićalović Ćetković, jedna od najpoznatijih srpskih glumica, "vlasnica" je brojnih važnih pozorišnih, serijskih i filmskih uloga, za koje je nagrađena brojnim prestižnim priznanjima.

Teodora Dragićević za "Nezavisne": Magija pozorišta je put od komedije do tragedije

Teodora Dragićević trenutno je jedna od najpopularnijih mladih srpskih glumica, a još kao studentkinja glume na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu dobila je brojne prilike da zablista u filmskom i pozorišnom svijetu.

Džoni Dep sve nepoželjniji u filmskim krugovima?

Angažovanje Džonija Depa u drugom nastavku filma "Fantastic Beasts" izazvalo je kontroverzu nakon što je glumac optužen za porodično nasilje.

Zbog uloga spavali u lešu konja i unakažavali lice nožem

Najveća imena sedme umjetnosti su u nekoliko navrata dokazala da glumački poziv nije jednostavan. Potrebno je puno truda, rada, talenta i odricanja.

Sedam slavnih osoba koje su karijeru počele u "pornićima"

Put do slave i uspjeha često je posut trnjem, a ove su zvijezde svoju karijeru prije uloga u hitovima počeli graditi u znatno manje cijenjenim pornićima.

Najčitanije