Ultimatum

Haradinaj Vučiću: Priznajte Kosovo, ili se ujedinjujemo s Albanijom

KOSOVSKA MITROVICA - Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj ponovo je danas u sklopu predizborne kampanje poručio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je bolje da prizna Kosovo, jer će u suprotnom, kako tvrdi, Kosovo "nastaviti svoj put ka ujedinjenju s Albanijom".

Posljednji ultimatum Navaljnom: Odmah da se vrati ili zatvor

MOSKVA - Ruska zatvorska služba je danas dala posljednji ultimatum opzicionom lideru Alekseju Navaljnom da se odmah vrati iz Nemačke i javi nadležnim službama sutra ujutro ili da se po povratku u Rusiju suoči s momentalnom zatvorskom kaznom jer mu uslovna zatvorska kazna ističe 30. decembra, prenio je Rojters.

Mediji: Brisel u četvrtak uručuje ultimatum Srbiji

BEOGRAD - Predstavnici administracije u Briselu u četvrtak će praktično uručiti ultimatum Srbiji, saznaju "Novosti" iz kako navode, dobro obaviještenih diplomatskih izvora.

Mesi uputio ultimatum Barseloni

Lionel Mesi, najbolji fudbaler na svijetu, postavio je ultimatum FK Barselona, pišu španski mediji.

Američki ultimatum Rusima: Imate dva mjeseca

VAŠINGTON -- Američki državni sekretar Majk Pompeo rekao je da Rusija ima 60 dana da ispuni obaveze iz sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa (INF).

Merkelovoj dvije nedjelje da nađe evropsko rješenje za migrante

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel saopštila je danas da će razgovarati sa državama članicama Evropske unije o problemima sa migracijom i da će svojoj Hrišćansko-demokratskoj uniji (CDU) podnijeti izvještaj 1. jula.

Iran uputio ultimatum evropskim silama

TEHERAN - Evropske sile, potpisnice nuklearnog sporazuma sa Iranom, imaju rok do 31. maja da iznesu plan kojim će nadomjestiti nedavno povlačenje SAD iz tog sporazuma i njihove nove sankcije, izjavio je danas visoki iranski zvaničnik za Rojters, a američki AP prenosi da će se Iran, ako ne dobije konkretne garancije da će ekonomske stavke potpisane sporazumom biti zaštićene, povući iz sporazuma.

Katar se ne predaje, odbio ultimatum arapskih država

Katar je odbio zahtjeve arapskih država, što izaziva žaljenje, navodi se u zajedničkom saopštenju ministarstava inostranih poslova Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Bahreina i Egipta.

Najčitanije