Una

Nacionalni park Una ruši rekorde u posjetama

BIHAĆ - I pored aktuelne migrantske krize na području Unsko-sanskog kantona, i ovogodišnja turistička sezona u Nacionalnom parku Una izuzetno je uspješna s obzirom na to da je do kraja septembra zabilježeno 117.000 turista koji su posjetili ovaj lokalitet, što je za 17 procenata više u odnosu na isti period protekle godine.

Una proglašena za Park prirode

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske donijela je Odluku o proglašenju Parka prirode "Una".

Mladić koji je teško povrijeđen pri padu u Unu izgubio bitku za život

BIHAĆ - Mladić koji je juče pao u Unu u kupalištu Topole kod Bihaća, na žalost je izgubio bitku za život.

Mladić pao u Unu, ljekari mu se bore za život

BIHAĆ - Na kupalištu Topole kod Kostele u Bihaću dogodila se nesreća kada je 18-godišnji mladić okliznuvši se pao u rijeku Unu.

Fjodor Jemeljanenko, jedan od najboljih MMA boraca posjetio Republiku Srpsku i Kozaru

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, Rus Fjodor Jemeljanenko , poznat kao "Posljednji imperator", ovih dana boravio je u Republici Srpskoj, a svoj odmor, poznati prijatelj srpskog naroda, iskoristio je da posjeti pravoslavne svetinje, kao i da oda počast nastradalim Srbima Kozare i Potkozarja od strane ustaškog terora.

Startovala 47. "Unska regata"

​BIHAĆ - Tradicionalna, 47. "Unska regata" startovala je jutros, kada je karavana čamaca krenula iz Martin Broda niz rijeku Unu.

Vatrogasci uređuju obalu rijeke Une

NOVI GRAD - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad danas su počeli uređenje obale rijeke Une pored keja, obaloutvrde ove rijeke.

Izvučeno tijelo migranta koji je skočio u Unu

CAZIN - Pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona pronašli su i izvukli tijelo migranta koji je kjuče oko 15 sati upao u rijeku Unu u Cazinu i nije izronio.

Migrant skočio u rijeku Unu, policija traga za tijelom

CAZIN - Za jednim migrantom u Cazinu se traga od juče nakon što nije izronio iz vode poslije skoka u rijeku Unu. Zbog navedenog postoji osnovana sumnja da se utopio.

U Novom Gradu ukinute redovne mjere zaštite od poplava

NOVI GRAD - Na sjednici Štaba za vanredne situacije u Novom Gradu jutros je konstatovano da je vodostaj Une ispod 450 centimetara čime su se stekli uslovi da se ukinu redovne mjere zaštite od poplava.

Najčitanije