Una

Vatrogasci uređuju obalu rijeke Une

NOVI GRAD - Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad danas su počeli uređenje obale rijeke Une pored keja, obaloutvrde ove rijeke.

Izvučeno tijelo migranta koji je skočio u Unu

CAZIN - Pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona pronašli su i izvukli tijelo migranta koji je kjuče oko 15 sati upao u rijeku Unu u Cazinu i nije izronio.

Migrant skočio u rijeku Unu, policija traga za tijelom

CAZIN - Za jednim migrantom u Cazinu se traga od juče nakon što nije izronio iz vode poslije skoka u rijeku Unu. Zbog navedenog postoji osnovana sumnja da se utopio.

U Novom Gradu ukinute redovne mjere zaštite od poplava

NOVI GRAD - Na sjednici Štaba za vanredne situacije u Novom Gradu jutros je konstatovano da je vodostaj Une ispod 450 centimetara čime su se stekli uslovi da se ukinu redovne mjere zaštite od poplava.

Nivo Une opada, Save stagnira

KOZARSKA DUBICA - Vodostaj Une u Kozarskoj Dubici je u konstantnom opadanju i iznosi 438 centimetara, dok nivo Save u toj opštini stagnira i iznosi 830 centimetara.

Opada nivo Une i Sane

NOVI GRAD - Vodostaji rijeka Une i Sane su u opadanju, potvrđeno je Srni u lokalnom Centru za obavještavanje.

U Hrvatskoj Sava raste, Una i Korana opadaju

ZAGREB - Rijeka Sava kod Jasenovca je u porastu i iznosi 807 centimetara, dok je nivo Une u Hrvatskoj Kostajnici 463 i Korane u Karlovcu 785 centimetara i u blagom su opadanju.

Vodostaj Une i dalje pada

KOSTAJNICA - Vodostaj rijeke Une u Kostajnici pao je za jedan centimetar i iznosi 463 centimetra, rekao je portparol ove opštine Aleksandar Pašić.

Una i Sana iznad kote vanredne odbrane od poplava

NOVI GRAD - Pažnja civilne zaštite i subjekata zaštite i spasavanja u Republici Srpskoj usmjerena je na sliv Sane i Une, s obzirom na to da je nivo obje rijeke iznad kote vanredne odbrane od poplave.

Raste nivo Une u Novom Gradu

BANJALUKA - Vodostaj Une u Novom Gradu jutros je 514 centimetara, što je četiri centimetra iznad kote vanredne odbrane od poplava i ima tendenciju rasta, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najčitanije