UniCredit

UniCredit m-bank - aplikacija za jednostavna i brza plaćanja

UniCredit Bank i UniCredit Bank Banjaluka na tržite BiH donose novu verziju m-bank aplikacije (mobilno bankarstvo) sa poboljšanim dizajnom, većim brojem funkcionalnosti, kao i posebnom pogodnošću koja očekuje korisnike usluga banke u narednom periodu, a posebno u prvih mjesec dana od preuzimanja aplikacije.

Donacije Crvenom krstu RS i Fondu solidarnosti RS

BANJALUKA - Zaposleni u UniCredit Bank Banjaluka u okviru internog programa zajedničkog doniranja s ciljem pomoći najranjivijim kategorijama društva, pogođenim posljedicama pandemije kovid-19, za samo nekoliko dana uspjeli su prikupiti iznos od 35.000 KM.

Pogodnosti za studente i srednjoškolce

BANJALUKA - UniCredit Bank Banja Luka u okviru inicijativa iz domena društveno odgovornog poslovanja, te kao partner grada Banja Luka, sa kojim je u protekloj godini ozvaničila Sporazum o saradnji koji omogućava posebne pogodnosti za stipendiste grada Banja Luka, uplatila je jednokratne subvencije kao vid poklona u iznosu od 50 KM, za učenike i studente sa najboljim prosjekom.

UniCredit banka zatvara 500 filijala i ukida 8.000 radnih mjesta

Italijanski bankarski div UniCredit objavio je u utorak planove za ukidanje 8.000 radnih mjesta zatvaranjem 500 poslovnica širom Evrope do 2023. godine, kao dio nastojanja da godišnje uštedi 150 miliona eura kroz digitalna bankarska rješenja.

Predstavnici UniCredit banke: BDP u ovoj regiji raste

SARAJEVO - Marko Đorđo Mariano, ekonomista iz Odjela za istraživanja Unicredit banke, govorio je u na panelu EBRD-a u Sarajevu o makroekonomskim procesima u regiji.

Žan-Pjer Mustije, direktor UniCredit grupe: Naši klijenti su razlog našeg postojanja

UniCredit banka je tokom prošle godine u Bosni i Hercegovini utrostručila broj svojih digitalnih korisnika jer populaciju čine ljudi koji brzo usvajaju nove tehnologije i koji prate globalne trendove, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Žan-Pjer Mustije, direktor UniCredit grupe.

Potraga za akterima pljačke UniCredit banke: Ukrali više od 10.000 maraka

BANJALUKA - Između 10.000 i 15.000 maraka ukradeno je u pljački UniCredit banke u Banjaluci, u koju su u petak popodne upala dvojica pištoljima naoružanih razbojnika, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

UniCredit banka donirala dječije igralište za mališane Obilićeva

BANJALUKA - Veliki broj mališana pohrlio je u petak na igralište koje je otvoreno na plaži kod Zelenog mosta u Obilićevu, a ni niske temperature nisu ih spriječile da isprobaju nove ljuljaške, klackalice i druge sadržaje.

Unikredit prodaje 17,7 milijardi evra loših kredita

MILANO - Italijanska banka Unikredit potpisala je finalni ugovor sa američkim investicionim fondovima Fortres i Pimko o prodaji 17,7 milijardi evra loših kredita.

Potpisan ugovor o refinansiranju gradskog duga

BANJALUKA - Ugovor o refinansiranju gradskog duga u iznosu od 73 miliona KM potpisali su Gordan Pehar, direktor UniCredit banke Banjaluka, i Igor Radojičić, gradonačelnik.

Najčitanije