Unibl

UNIBL dobio šest električnih trotineta

BANJALUKA - Kroz nacionalni projekat "Univerzitetski grad – zeleni grad" nabavljeno je šest električnih trotineta koji su od 10. maja na raspolaganju zaposlenima na Univerzitetu u Banjaluci (UNIBL).

UNIBL učestvuje na 17. Sajmu obrazovanja "Putokazi"

BANJALUKA - Univerzitet u Banjaluci (UNIBL) učestvuje na 17. Sajmu obrazovanja "Putokazi" koji se održava 9. i 10. marta 2022. godine u Novom Sadu.

Senat UNIBL izabrao prorektore

BANJALUKA - Senat Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL), na današnjoj sjednici izabrao je prorektore Univerziteta.

UNIBL: Prijemni ispit 27. juna

BANJALUKA - Univerzitet u Banjoj Luci (UNIBL) objaviće 8. juna 2022. godine konkurs za upis nove generacije studenata, a polaganje prijemnih ispita planirano je 27. juna.

Gajanin ponovo izabran za rektora Univerziteta u Banjaluci

BANJALUKA - Radoslav Gajanin, dosadašnji rektor Univerziteta u Banjaluci ponovo je danas izabran na ovu funkciju.

UNIBL za pola godine napredovao za 1.194 mjesta na "Vebometriks" listi

BANJALUKA - Univerzitet u Banjaluci (UNIBL) zauzeo je drugo mjesto na listi univerziteta u BiH, a za pola godine je napredovao za 1194. mjesta na svjetskom nivou, podaci su najnovije "Vebometriks" rang-liste, saopštio je UNIBL.

Normalan režim rada na Univerzitetu u Banjaluci

BANJALUKA - Na svim organizacionim jedinicama Univerziteta u Banjaluci (UNIBL), od 12. maja 2020. godine vraćen je normalan režim rada, saopštio je danas UNIBL.

Promovisano 30 doktora nauka na Univerzitetu u Banjaluci

BANJALUKA - Rektor Univerziteta u Banjaluci Radoslav Gajanin danas je u ovom gradu u naučni stepen doktor nauka promovisao 30 kandidata iz različitih naučnih oblasti, te istakao kvalitet njihovih disertacija koji je potvrđen objavljivanjem u međunarodnim časopisima.

Najčitanije