Univerzitet Istočno Sarajevo

Univerzitet u Istočnom Sarajevu zaposlio 30 najboljih studenata

ISTOČNO SARAJEVO - Na Univerzitet u Istočnom Sarajevu je u radni odnos primljeno 30 najboljih diplomiranih studenata ovog univerziteta u toku 2018. godine, i to na radna mjesta saradnika u zvanju asistenta i višeg asistenta, što je najbolji način za razvoj institucije, kazao je Stevo Pašalić, rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu, nakon što je Skupština grada Istočno Sarajevo usvojila informaciju o stanju na ovom univerzitetu.

Uspješno završen proces reakreditacije Univerziteta

ISTOČNO SARAJEVO - Komisija domaćih i međunarodnih stručnjaka za ocjenjivanje i reviziju kvaliteta i davanje preporuka o akreditaciji završila je danas proces reakreditacije Univerziteta u Istočnom Sarajevu i akreditacije 12 prijavljenih studijskih programa, te dala preporuke šta se mora uraditi u narednom petogodišnjem periodu.

Goran Marković novi dekan pravnog fakulteta

ISTOČNO SARAJEVO - Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Goran Marković izabran je za dekana ove visokoškolske ustanove.

Mladi SDS-a traže smjenu rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Mladi SDS-a iz Istočnog Novog Sarajeva zatražili su smjenu Steve Pašalića rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Dvojni radni odnosi i dalje kamen spoticanja Univerziteta u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Univerzitet u Istočnom Sarajevu je prepun zaposlenih sa dvojnim, pa čak i trojnim radnim odnosima, tvrdi se u pismu koje je stiglo na adresu "Nezavisnih", dok Stevo Pašalić, rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu, odgovara da to nije tako, te da postoji par ljudi čiji dvojni radni odnos nije riješen, ali da je to rezultat njihove krivice.

Fakultet u Srpskoj za godinu napustilo 2.340 studenata

BANJALUKA - Univerzitetima u Banjaluci i Istočnom Sarajevu, koji muku muče sa nikad manjim interesovanjem svršenih srednjoškolaca za studijske programe, u posljednje vrijeme leđa masovno okreću i stariji studenti, pa se tako u 2015/2016. godini indeksa odreklo njih 2.340.

Situacija na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu stabilna

ISTOČNO SARAJEVO - Situacija na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu je stabilna i nema smetnji u njegovom redovnom funkcionisanju, konstatovano je na današnjem sastanku održanom u Rektoratu Univerziteta, saopšteno je iz ove visokoškolske ustanove.

Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu podnio ostavku

ISTOČNO SARAJEVO - Dosadašnji rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Radoslav Grujić podnio je neopozivu ostavku na tu dužnost.

Dekani i studenti traže smjenu rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu i 10 dekana fakulteta i akademija iz sastava ovog univerziteta zatražili su danas od Radoslava Grujića, rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu, da podnese ostavku.

Budžet na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu čeka 262 studenta

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Iako su na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu poslije prvog upisnog roka proširene kvote na medicini i ekonomiji, u ovoj visokoškolskoj ustanovi očekuju da će studenti biti zainteresovani i za druge studijske programe, pogotovo jer su ostala slobodna 262 budžetska mjesta.

Najčitanije