Upisni rok

Tehničar multimedija budućnost, modni krojač prošlost

BANJALUKA - U srednjim školama u RS u petak je završen i drugi upisni rok, a veliki interes budućih srednjoškolaca vladao je za pojedina nova zanimanja, posebno za multimedijalnog tehničara u Prijedoru, međutim planiranih novih zanimanja poput modnog krojača i modnog galanteriste u Palama neće ni biti jer su se za njega prijavila svega četiri đaka.

Počeo julski upisni rok u srednje škole: Ima mjesta u gimnazijama

BANJALUKA, PRIJEDOR - Budući srednjoškolci koji u junskom roku nisu zadovoljili uslove konkursa, od danas pa do srijede imaju priliku da se upišu u srednje škole u kojima je ostalo slobodnih mjesta, a ima ih čak i u gimnazijama u nekim opštinama.

Konkurs za prvi upisni rok na Univerzitetu u Banjaluci 10. juna

BANJALUKA - Konkurs za prvi upisni rok za akademsku 2020/2021. godinu na Univerzitet u Banjaluci biće objavljen 10. juna.

Raspisan konkurs za drugi upisni rok: 1.531 indeks čeka vlasnika

BANJALUKA - U drugom upisnom roku za prvi ciklus studija na Banjalučkom univerzitetu (UNIBL) mjesta ima za još 1.531 budućeg brucoša.

Raspisan konkurs za upis studenata u drugom upisnom roku

BANJALUKA - Raspisan je konkurs za upis studenata u drugom upisnom roku za sve cikluse studija na Univerzitetu u Banjaluci u akademskoj 2018/2019. godini, a mjesta ima za 1.531 studenta.

Najčitanije