Upitnik

Do kraja maja mišljenje Evropske komisije o odgovorima na Upitnik

SARAJEVO - Generalni direktor Direkcije Evropske komisije za susjedstvo i pregovore o proširenju Kristijan Danijelson izrazio je podršku BiH na njenom evropskom putu, naglasivši namjeru Evropske komisije da do kraja maja dostavi mišljenje na odgovore BiH na Upitnik.

BiH će predati nepotpune odgovore na 23 pitanja iz Upitnika Evropske komisije

SARAJEVO - Sutra će u Briselu predsjedavajuči Predsjedništva BiH Milorad Dodik evropskim zvaničnicima uručiti odgovore na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije. Ipak, odgovori na 655 dodatnih pitanja neće biti potpuni.

Odgovori na dodatna pitanja dostavljeni Evropskoj komisiji

SARAJEVO - Direkcija za evropske integracije dostavila je Evropskoj komisiji odgovore na 665 dodatnih pitanja za pripremu mišljenja o zahtjevu za članstvo BiH u EU, saopšteno je iz Direkcije.

Savjet ministara usvojio odgovore na dodatna pitanja iz Upitnika

SARAJEVO - Savjet ministara u tehničkom mandatu usvojio je na vanrednoj telefonskoj sjednici odgovore na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije za pripremu Mišljenja o zahtjevu BiH za članstvo u EU i informaciju o tehničkoj finalizaciji odgovora.

Odgovori na dodatna pitanja iz upitnika do kraja mjeseca

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i članovi rekli su da su odgovori na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije usaglašeni u okviru tijela mehanizma koordinacije, te izrazili nadu da će odgovori biti dostavljeni u Brisel do kraja februara.

Vlada Srpske dala saglasnost na dodatne odgovore iz Upitnika

Vlada Republike Srpske dala je saglasnost na utvrđene dodatne odgovore iz Upitnika Evropske komisije.

Dodatni odgovori na Upitnik EK proslijeđeni vladama i Savjetu ministara

SARAJEVO - Direktor Direkcije za evropske integracije Edin Dilberović potvrdio je da su odgovori na 655 dodatnih pitanja na Upitnik Evropske komisije dostavljeni na potvrđivanje svim vladama i Savjetu ministara u tehničkom mandatu.

EU od BiH uskoro očekuje odgovore na dodatna pitanja iz Upitnika EK

SARAJEVO - EU očekuje od BiH da uskoro dostavi odgovore na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije u okviru izrade mišljenja, rekla je Srni portparol Delegacije EU u BiH Jamila Milović Halilović.

Prikupljeni svi dodatni odgovori na Upitnik EK

SARAJEVO - Sve institucije, na svim nivoima vlasti u BiH dale su svoje dijelove odgovora na dodatna pitanja Evropske komisije i sada je preostao posao na usaglašavanju konačnog sadržaja tih odgovora, saopšteno je iz Direkcije za evropske integracije BiH (DEI).

DEI: Priprema odgovora na dodatna pitanja iz Upitnika u završnoj fazi

SARAJEVO - Priprema odgovora BiH na dodatnih 655 pitanja Evropske komisije je u završnoj fazi, rekla je Srni portparol Direkcije za evropske integracije (DEI) Marina Kavaz Siručić.

Najčitanije