Upozorenje

Izdato upozorenje na snažnu oluju, sjeveroistok SAD se priprema

VAŠINGTON - Snažna oluja zahvatiće ovog vikenda sjeveroistočni dio Sjedinjenih Država, a meteorolozi najavljuju i do 60 centimetara snijega, što će otežati saobraćaj i dovesti do poplava u priobalnom području.

Niske temperature upalile meteoalarm u BiH, zdravstveni rizici za ugrožene

Za područje Bosne i Hercegovine upaljen je narandžasti meteoalarm zbog niskih temperatura vazduha večeras od 22 časa do sutra ujutru, stoji na sajtu meteoalarm.org.

Bil Gejts upozorio na potencijalnu pandemiju goru od kovida

Bil Gejts, osnivač Microsofta, pozvao je bogate zemlje da ulože milijarde dolara u razvoj vakcina kako bismo se mogli pripremiti za sljedeću globalnu epidemiju.

Žuto upozorenje za nekoliko gradova u BiH

BANJALUKA, SARAJEVO - Meteoalarm je danas izdao žuto upozorenje na jake udare vjetra na području Livna i Mostara, odnosno novi snježni pokrivač i klizav kolovoz na području Banjaluke, Foče i Višegrada.

Crveni alarm za cijelu obalu Hrvatske: "Izbjegavajte putovanja"

Crveno upozorenje za vjetar izdano je iz Državnog hidrometeorološkog zavoda za sutra za područje riječke regije, Kvarnera, Velebitskog kanala i Dalmacije, a narandžasto za regije: Knin, Split, Dubrovnik i zapadnu obalu Istre.

Žuto upozorenje zbog magle u većini krajeva

BANJALUKA - Žuti meteoalarm upaljen je danas zbog magle za većinu krajeva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.

Žuto upozorenje za područja Foče, Trebinja i Mostara zbog vjetra

SARAJEVO - Federalni hidrometeorološki zavod objavio je za danas žuti meteoalarm za područja Foče, Trebinja i Mostara zbog jakog vjetra sa udarima preko 40 kilometara na čas.

Moskva: Izbjeći raketnu krizu u Evropi dok ne bude prekasno

MOSKVA - Rusija je danas upozorila na opasnost od nove raketne krize u Evropi koja se mora spriječiti prije nego što bude prekasno.

Upaljen crveni alarm za velik dio hrvatske obale: "Budite pripravni"

Prognostičari Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) su zbog bure izdali za sutra crveno upozorenje za područje riječke regije, Kvarnera i Kvarnerića, Velebitskog kanala i sjeverne Dalmacije te narandžasto upozorenje za kninsku i splitsku regiju, zapadnu obalu Istre, srednju i južnu Dalmaciju.

Narandžasto upozorenje zbog mogućih obilnih padavina

SARAJEVO - Federalni hidrometeorološki zavod izdao je za sutra i do petka ujutru narandžasto upozorenje zbog mogućih obilnih padavina u Hercegovini, te centralnom i jugozapadnom dijelu BiH.

Najčitanije