Upozorenje

Upozorenje za dio zapadnog Balkana, moguća tornada i jaki udari vjetra

ZAGREB - Evropski sistem za upozorenje na oluje ESTOFEX izdao je danas upozorenje drugog i prvog stepena za dijelove Hrvatske.

Opozicija upozorila na provokatore: Samo mirno, viteška Crna Goro

PODGORICA - Iz koalicija "Za budućnost Crne Gore" i "Mir je naša nacija" pozvali su građane da pobjedu opozicije ne slave na ulicama već u kućama.

Upozorenje na moguće nepogode i izlivanje rijeka u Srbiji

BEOGRAD - Republički hidrometeorološki zavod izdao je danas upozorenje za vremenske nepogode i mogućnost izlivanja rijeka.

Vremenske nepogode i oluje, upozorenje za Srbiju

BEOGRAD - U naredna dva sata očekuje se na području zapadne, jugozapadne, jugoistočne i istočne Srbije, kao i na području Pomoravlja, uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom, upozorio je RHMZ.

Moskva: Razmislite o posljedicama raspoređivanja američke vojske

Moskva poziva partnere u istočnoj Evropi da odmjere rizike i da razmisle o posljedicama raspoređivanja američkih vojnika na svojoj teritoriji, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Izdata upozorenja za Hrvatsku, Zagoru već pogodila oluja

Najavljena promjena vremena koja bi večeras i sutra trebalo da zahvati gotovo cijelu Hrvatsku već je stigla u Dalmatinsku zagoru.

Meteoalarm izdao žuto upozorenje za određena područja BiH

Meteoalarm je zbog grmljavine i pljuskova za danas izdao žuto upozorenje za područja uz rijeku Unu, Sanu, Savu, Drinu, te za Krajinu, centralne krajeve, Semberiju i Hercegovinu.

Izdato upozorenje na nepogode u Srbiji

BEOGRAD - Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je novo upozorenje na vremenske nepogode u Srbiji.

Žuti meteoalarm za Foču, Sarajevo i Tuzlu

Za područje Foče i Sarajeva za danas je meteoalarm izdao žuto upozorenje na grmljavinske procese, a za tuzlanski region, osim na grmljavinu, i zbog visoke temperature vazduha.

Upozorenje za dio Evrope: Nivo radijacije povišen

BERLIN - Na sjeveru Evrope zabilježen je blago povećan nivo radijacije koji ne predstavlja opasnost po okolinu i zdravlje ljudi.

Najčitanije