Uragan

Florens i dalje odnosi živote, Vilmington potpuno odsječen

MAJAMI - Uragan Florens koji je pogodio američke savezne države Sjevernu i Južnu Karolinu i Virdžiniju do sada je odnio 15 života.

Supertajfun nosi sve pred sobom: Desetine mrtvih i nestalih

GUANGDONG - Supertajfun "Mangkut" pogodio je južnu kinesku pokrajinu GuangdOng. Tajfun se prije toga obrušio na sjever Filipina, donoseći sa sobom jake vjetrove i kišu, usljed čega su najmanje 64 osobe poginule, ali se strahuje da su još desetine ljudi zatrpane pod zemljom zbog pokretanja klizišta.

Prve žrtve tajfuna "Mangkut" u Kini

GUANGDONG - Najmanje dvije osobe su poginule nakon što je tajfun "Mangkut" zahvatio provinciju Guangdong na jugu Kine, javili su danas kineski mediji.

Delfini u borbi sa naletom uragana Florens

Tokom naleta uragana Florens u Sjevernoj Karolini, koji je izazvao poplave i opustošio obale, uz samu obalu snimljeni su delfini.

Posljedice uragana Florens: 11 mrtvih, bez struje 700.000 ljudi

MAJAMI - Uragan "Florens" koji je pogodio američke savezne države Sjevernu i Južnu Karolinu i Virdžiniju i odnio najmanje 11 života, oslabio je na nivo tropske oluje i očekuje se dalje slabljenje, ali ostaje opasnost od bujica i poplava zbog narastanja nivoa rijeka.

Supertajfun jači od Florens pogodio Filipine, ugroženo pet miliona ljudi

MANILA - Supertajfun "Mangkut" obrušio se danas na sjeveroistočnu obalu Filipina, a oko 5,2 miliona ljudi, čija se domaćinstva nalaze na putu "veoma destruktivnog" tajfuna, upozoreno je da ostane u svojim domovina.

Surfao tokom uragana Florens

Dok uragan Florens odnosi prve žrtve i ruši sve što mu se nađe na putu, neki su odlučili da se zabave i iskoriste talase koje je ovaj uragan proizveo.

Uragan Florens odnio prve žrtve

Uragan Florens odnio je prve živote. Kako javlja CNN, drvo je palo na majku s bebom i oboje ih usmrtilo, dok je otac zadobio povrede i prevezen je u bolnicu.

Sa uraganom Florens na ulice stigle i ajkule

Uragan Florens pogodio je obale Sjeverne Karoline oko 7 sati po loalnom vremenu, a sa sobom je donio obilne kiše i izbacio velike količine morske vode na ulice.

Šta razornim uraganima poput Florens daje snagu?

Uragan Florens udario je o obalu Sjedinjenih Država, tajfun Manghkut približava se Filipinima, a tamošnje stanovništvo bježi ili se sklanja pred mogućom katastrofom.

Najčitanije