Uragan Florens

Florens i dalje odnosi živote, Vilmington potpuno odsječen

MAJAMI - Uragan Florens koji je pogodio američke savezne države Sjevernu i Južnu Karolinu i Virdžiniju do sada je odnio 15 života.

Delfini u borbi sa naletom uragana Florens

Tokom naleta uragana Florens u Sjevernoj Karolini, koji je izazvao poplave i opustošio obale, uz samu obalu snimljeni su delfini.

Posljedice uragana Florens: 11 mrtvih, bez struje 700.000 ljudi

MAJAMI - Uragan "Florens" koji je pogodio američke savezne države Sjevernu i Južnu Karolinu i Virdžiniju i odnio najmanje 11 života, oslabio je na nivo tropske oluje i očekuje se dalje slabljenje, ali ostaje opasnost od bujica i poplava zbog narastanja nivoa rijeka.

Surfao tokom uragana Florens

Dok uragan Florens odnosi prve žrtve i ruši sve što mu se nađe na putu, neki su odlučili da se zabave i iskoriste talase koje je ovaj uragan proizveo.

Uragan Florens odnio prve žrtve

Uragan Florens odnio je prve živote. Kako javlja CNN, drvo je palo na majku s bebom i oboje ih usmrtilo, dok je otac zadobio povrede i prevezen je u bolnicu.

Sa uraganom Florens na ulice stigle i ajkule

Uragan Florens pogodio je obale Sjeverne Karoline oko 7 sati po loalnom vremenu, a sa sobom je donio obilne kiše i izbacio velike količine morske vode na ulice.

Šta razornim uraganima poput Florens daje snagu?

Uragan Florens udario je o obalu Sjedinjenih Država, tajfun Manghkut približava se Filipinima, a tamošnje stanovništvo bježi ili se sklanja pred mogućom katastrofom.

Spasioci izvlače ljude iz poplavljenih kuća nakon udara “Florens”

VAŠINGTON - Spasilačke ekipe izvlače danas stotine ljudi iz poplavljenih kuća u američkoj državi Sjeverna Karolina, tokom udara uragana "Florens".

Uragan Florens ugrožava šest nuklearnih elektrana

VAŠINGTON - Američki zvaničnici uvjereni su da je šest nuklearnih elektrana koje se nalaze na putanji uragana Florens bezbjedno, ali neki stručnjaci upozoravaju da bi poplave i obilne kiše mogle da ugroze njihove zašitne sisteme.

SAD broje sate do udara uragana "Florens", NASA objavila snimak iz svemira

Uragan "Florens" mogao bi, upozoravaju prognostičari, da proizvede katastrofalne poplave još dublje u unutrašnjosti istočnih američkih saveznih država nego što se ranije predviđalo.

Najčitanije