Uređenje

Boemski stil u uređenju enterijera: Od doma napravite boho oazu

Boho stil uređenja doma podrazumijeva upotrebu živih boja i vintidž namještaja. S obzirom na to da ga ne odlikuju neka stroga pravila, ovo je stil u kojem nema ograničenja

Zašto trebate imati biljke u spavaćoj sobi?

Ako imate problema sa spavanjem i želite poboljšati kvalitetu sna, u spavaćoj sobi pronađite prostora za biljke poput lavande, bršljana, aloe vere ili gerbera.

Jeftini trikovi za preuređenje doma

Ljeti imamo više vremena za posvećivanje svom domu pa je to nerijetko doba u kojem se mnogi odlučuju na preuređenje. Međutim, ukoliko želite svom domu podariti novo ruho, a da pritom na to ne potrošite čitav godišnji odmor i ne ostanete praznih džepova, postoji nekoliko načina na koje to možete vrlo lako postići.

Ljeto je idealno za preuređenje životnog prostora

Pozitivna energija koju ono nosi lako se može preslikati i na nas pa nam time dati i motivaciju da svoj stan ili kuću prilagodimo našim trenutnim željama.

Počela proljećna akcija uređenja grada

GRADIŠKA - Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić zasadio je danas listopadno drvo ginko biloba na zelenoj površini u Vidovdanskoj ulici, čime je na simboličan način ozvaničio početak proljećnog uređenja grada.

Sokočani zajedno uređuju grad

Na Sokocu je očišćen Park boraca Romanije, prostor oko sportske dvorane i svih sportskih terena, u okviru akcije "April, mjesec čistoće", u kojoj je učestvovalo više od 100 članova sportskih klubova i građani.

Pretvorite kupatilo u oazu mira

Kupatilo mnogima predstavlja mirnu oazu za vrijeme opuštanja, najčešće u kupki s umirujućim mirisima.

Mladi DEMOS -a u akciji uređenja obale krupskih slapova

BANJALUKA - Banjalučki Odbor mladih DEMOS-a danas je, povodom 21. marta - Svjetskog dana voda, organizovao akciju proljećnog uređenja obale krupskih slapova.

Pet načina kako osvježiti unajmljeni životni prostor

Svakome od nas san je jednoga dana biti vlasnik svog doma, no zasad je mnogima prihvatljivija opcija unajmljivati životni prostor. Kako biste se osjećali ugodnije u trenutno unajmljenomu domu donosimo vam 5 načina kako ga osvježiti bez trajnih promjena i visokih troškova. Iako se radi samo o kozmetičkim promjenama i jednostavnim zamjenama, ne zaboravite se dogovoriti oko toga sa stanodavcem.

Proljećno uređenje Banjaluke počinje 18. marta

BANJALUKA - Zbog povećanih količina krupnog otpada koje građani odlažu uz kontejnere, stvarajući divlje deponije, Odjeljenje za komunalne poslove će akciju proljećnog uređenja i čišćenja grada organizovati ranije nego prethodnih godina.

Najčitanije