Usluge

Dobojlije najviše zaziru od komunalne naknade

DOBOJ - Od svih računa koji im stižu u poštansko sanduče, odnosno usluga koje moraju platiti, Dobojlije najviše zaziru od komunalne naknade, zbog čega u lokalnom Udruženju za zaštitu potrošača najviše prigovora dobiju na račun Direkcije za izgradnju i razvoj grada (DIRG), koja naplaćuje tu mjesečnu obavezu.

Banjalučanin glumio advokata i naplaćivao usluge

BANJALUKA - Četrdesetosmogodišnjeg Banjalučanina Branislava Trbojevića ispitala je policija zbog postojanja sumnje da se lažno predstavljao kao advokat i uzimao novac od građana kako bi ih branio na sudovima u Banjaluci, saznaju "Nezavisne".

O cijeni komunalnih usluga u Banjaluci odlučivaće odbornici?

BANJALUKA - Saglasnost na promjenu cijena komunalnih usluga davaće odbornici Skupštine grada Banjaluka, a ne gradonačelnik, kako je to bilo do sada, ako odbornici 24. oktobra usvoje Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o komunalnom redu.

BiH po svim parametrima najlošija u kvalitetu usluge u regionu

SARAJEVO – BiH je ove godine ostvarila najlošiji rezultat u svim kategorijama u kvalitetu usluge u zemljama regiona, pokazalo je istraživanje koje je provela agencija "Heraklea" u saradnji s agencijama za tajnu kupovinu u regiji.

RS neophodna nova rješenja: Elektronskom upravom do uštede vremena i novca

BANJALUKA - Republika Srpska mora da ubrza proces tranzicije sa klasične, birokratizovane javne uprave ka servisno orijentisanoj elektronskoj (e) upravi, koja je prisutna u cijelom svijetu da bi bila servis privrede i građana, kojima će štedjeti dragocjeno vrijeme i novac.

Najčitanije