Utapanje

Pronađeno tijelo utopljenog mladića iz Novog Pazara

NOVI PAZAR, TUTIN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave Novi Pazar, zajedno sa specijalnom ronilačkom jedinicom Žandarmerije, pronašli su tijelo utopljenog mladića iz Novog Pazara.

Pronađeno tijelo dječaka koji se utopio u Savi

BIJELJINA - Pronađeno je tijelo trinaestogodišnjeg dječaka, koji se juče utopio u rijeci Savi u Batkoviću kod Bijeljine, potvrđeno je danas Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

U Drini pronađeno tijelo osobe iz Bogatića

BIJELJINA - U koritu rijeke Drine u Međašima pronađeno je tijelo mlađeg muškarca iz Bogatića čija je smrt, najvjerovatnije, nastupila utapanjem, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Utopio se Slovak na raftingu na Uni

BIHAĆ - Državljanin Slovačke utopio se danas na rijeci Uni prilikom prevrtanja čamca na lokaciji Štrbački buk, potvrđeno je u MUP-u Unsko-sanskog kantona.

Otac pokušao da utopi bebu, uhapšen nakon potjere

ZAGREB - Muškarac iz Hrvatske pokušao je da utopi svoju bebu staru nekoliko mjeseci, koja je sada u bolnici u Splitu, a starije dijete smješteno je u ustanovu za djecu.

Utopilo se 11 učenika na školskom izletu u Indoneziji

DŽAKARTA - Jedanaest učenika se utopilo, a 10 je spaseno na školskom izletu koji je organizovan zbog čišćenja rijeke u indonežanskoj provinciji Zapadna Java, potvrdile su danas vlasti.

Dva muškarca se u utopila na crnogorskom primorju

PODGORICA - Na crnogorskom primorju danas su se utopila dva muškarca, javljaju crnogorski mediji.

Dijete ispalo ocu iz naručja i utopilo se

NOVI GRAD - Petogodišnji dječak iz Avganistana utopio se u Uni dok je njegova porodica pokušavala preći rijeku kako bi došla u Hrvatsku.

Ronioci pronašli tijelo sedmogodišnje djevojčice nestale u Tisi

BEOGRAD - Ronioci Žandarmerije pronašli su tijelo 7.godišnje djevojčice, koja je juče nestala u Tisi, navodi Telegraf.rs.

Očuh dječaka koji su se utopili kod Lazarevca o nesreći

Očuh nastradalih mališana kaže da su se dječaci utopili nakon što je on iz plićaka otišao do obale da zapali cigaretu.

Preminuli dječaci koji su izvučeni iz jezera kod Lazarevca

Iz jezera Očaga kod Lazarevca spasioci su danas izvukli dječake starosti 5 i 7 godina, nakon što su nestali tokom kupanja. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, svi napori ljekara da reanimiraju dječake nisu uspjeli.

Utopili se sin i brat Bilala Bosnića

SANSKI MOST - Na lokalitetu Milina ada, u blizini sela Čaplje, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, danas su se na rijeci Sani oko 14 sati utopili Omer Bosnić (50) i njegov 15-godišnji nećak M.B.

Na plaži kod Aleksandrije udavila se četvoročlana porodica

KAIRO - Na plaži al-Safa nedaleko od egipatskog grada Aleksandije, od ranije poznatoj po brojnim slučajevima davljenja kupača, nasrtadala je četvoročlana porodica, otac, majka, sin i kćerka, saopštio je načelnik lokalne ambulante.

Tragedija kod Bugojna: Mladić se utopio u jezeru

Tijelo mladića pronađeno je danas u jezeru Zanesovići kod Bugojna, potvrđeno je u MUP-u Srednjebosanskog kantona.

Tijelo žene pronađeno u Sani kod gradskog mosta

PRIJEDOR - Tijelo žene pronađeno je danas u rijeci Sani nedaleko od gradskog mosta u Prijedoru, potvrdila je Srni portparol gradske Policijske uprave Zvezdana Alendarević.

Najčitanije