Utapanje

Mladić otišao na pecanje i utopio se u jezeru

Cijelo popodne u četvrtak trajala je potraga za 24 godišnjim mladićem koji je ujutro otišao u ribolov nakon čega je nestao na malom jezeru Kostimančica u Drinovcima.

Pravili selfi, upali u vodu i utopili se

Žena koja se tek udala, te tri člana njene porodice utopili su se u Indiji dok su pokušavali da naprave selfi.

Udavio se Srbin u Grčkoj, poklopio ga talas

PARALIJA - Muškarac iz Srbije, star oko 50 godina, nastradao je na Olimpik biču u Grčkoj kada ga je poklopio veliki talas.

Migrant se utopio u Uni

BIHAĆ - Sedamnaestogodišnji Pakistanac utopio se danas u rijeci Uni u Bihaću, kada je u vodu ušao da se okupa.

Udavio se mladić iz Srbije, spasioci se povukli dan ranije

PARALIJA - Devetnaestogodišnji mladić iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od ljetovališta Paralija u Grčkoj, objavili su beogradski mediji.

Žena iz BiH se utopila u Herceg Novom

HERCEG NOVI - Sedamdesetdvogodišnja državljanka BiH utopila se juče kasno popodne u Herceg Novom, u blizini plaže kod Hunguest hotela Sun resort na Toploj, potvrdili su Radiju Jadran u hercegnovskoj policiji.

Poznat identitet mladića koji se utopio u Bijeljini

BIJELJINA - Policija je identifikovala muškarca čije su tijelo jutros ronioci izvukli iz Drine u Bijeljini, a riječ je o licu čiji su inicijali P.R, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Muškarac se utopio kod Bijeljine?

BIJELJINA - Policijskoj upravi Bijeljina večeras je prijavljeno da se u mjestu Popovi, na šljunkarama, najvjerovatnije utopio muškarac, rečeno je Srni u bijeljinskoj policiji.

Nema tragova nasilja, mladić iz Banjaluke se utopio

BANJALUKA - Obdukcija tijela Darka Kolarevića (26) iz banjalučkog naselja Lazrevo čije je tijelo juče izvučeno iz Vrbasa, pokazala je da je uzrok smtri mladića utapanje, saznaju "Nezavisne".

Utopio se mladić u Trebišnjici

TREBINJE - Trebinjac inicijala M.B. utopio se oko 16 časova u Trebišnjici, u dijelu Ćatovoća kraka kod rekrieacione zone Bregovi.

Najčitanije