VAKCINACIJA

Obustava vakcinacije u Sarajevu

SARAJEVO - U Sarajevu će sutra biti obustavljena vakcinacija protiv virusa korona zbog nedostatka vakcina, saopšteno je iz Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo.

Vakcinacija počela u manje od 20 odsto škola u Srpskoj

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Vakcinacija prosvjetnih radnika u Srpskoj dosad je započela u 44 osnovne i srednje škole i dva centra i dok su u pojedinim regijama gotovo sve škole već započele imunizaciju, pojedine još čekaju na svoje doze.

Tiodorović: Situacija bolja, imaćemo još problema

NIŠ - Situacija sa kovidom je bolja nego što je bila, imaćemo još problema, a videćemo hoćemo li posle leta imati talas, možda blaži nego što je bio, rekao je danas epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović.

Džonson: G7 se obavezuje na vakcinaciju svijeta do kraja 2022.

LONDON - Britanski premijer Boris Džonson najavio je danas da će se lideri Grupe sedam (G7), koji se sastaju za vikend u zalivu Karbis na jugozapadu Engleske, obavezati na vakcinaciju svijeta do kraja 2022. godine.

Za vikend granicu sa Srbijom prešlo 18.793 građana BiH

SARAJEVO - Proteklog vikenda granicu granicu sa Srbijom iz BiH prešlo je tačno 18.793 građana.

Vakcinisani prosvjetni radnici u OŠ "Jovan Cvijić" u Banjaluci

BANJALUKA - Danas je u Osnovnoj školi "Jovan Cvijić" vakcinisano 40 prosvjetnih radnika koji su nakon više od godinu dana borbe s virusom korona vakcinisani u okviru treće faze imunizacije.

Zapela revakcinacija sputnjikom V

BANJALUKA, SARAJEVO - U Republici Srpskoj nedostaju doze sputnjika V, kojima bi trebalo da budu revakcinisani građani koji su prvi dio imunizacije uradili, tako da su oni trenutno na čekanju.

U Crnoj Gori dato više od 218.000 doza vakcina

PODGORICA - U Crnoj Gori do sada je dato 218.306 doza vakcina protiv virusa korona, prvom dozom vakcinisano je 29,3 odsto punoljetnog stanovništva, a revakcinisano je 18,5 odsto.

Amazon kupuje "MGM Studios"

Amazon je potvrdio da će kupiti filmski studio "MGM Studios" za 8,45 milijardi dolara, što je njegov najsmjeliji potez do sada u industriji zabave i ispunjenje najviših ambicija.

Aćimović: U Srpskoj prvom dozom vakcinisano više od 88.000 ljudi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj do sada je protiv virusa korona prvom dozom vakcinisano više od 88.000 ljudi, a kompletno je vakcinisano 32.000, rekla je danas epidemiolog u republičkom Institutu za javno zdravstvo Jela Aćimović.

Najčitanije