VIber

Centar "Gnijezdo" djeci pruža podršku preko Zooma i Vibera

BANJALUKA - Centar za podršku djeci i porodici "Gnijezdo" u Karanovcu, koji je osnovala "IN fondacija", zbog trenutne epidemiološke situacije i mjera koje su na snazi privremeno je zatvoren, ali uprkos tome i dalje, putem Zooma i Vibera, komuniciraju sa djecom, potvrdila je za "Nezavisne" Branka Ivanović, izvršna direktorica "IN fondacije".

Vlada RS otvorila Viber zajednicu s informacijama o pandemiji

BANJALUKA - Biro za odnose s javnošću Vlade Republike Srpske otvorio je Viber zajednicu s informacijama u vezi s pandemijom virusa korona u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Vlade RS.

Pet Viber funkcija koje morate da znate

Kada govorimo o aplikacijama za dopisivanje, Viber je svakako jedna od popularnijih. Bez obzira na to, jedan broj korisnika i dalje ne koristi sve što ova aplikacija pruža. Neke od ovih funkcija su nove, a neke ažurirane - da li ih vi sve znate?

Viber uveo nove funkcije protiv spamovanja

Viber će od sada omogućiti svojim korisnicima da automatski filtriraju poruke i odlučuju ko ih može dodavati u grupe, pored ostalih funkcija namijenjenih održavanju privatnosti.

Direktor Vibera: Poštujemo slobodu izražavanja, ali postoje granice

Viber poštuje slobodu izražavanja, ali postoje i neke granice, kada je retorika koja se koristi pretjerano nasilna, vrijeđa i povrijeđuje ljude, kaže u ekskluzivnom intervjuu za Tanjug generalni direktor kompanije Rakuten Viber na globalnom nivou, Đamel Agaua, objašnjavajući razloge prekida poslovnih odnosa Vibera sa Faceboook.

"Srbo" opismenjuje đake

DOBOJ - Pisanje riječce "ne" uz glagole, zatim riječce "li" te veliko i malo slovo najčešće su pravopisne greške srednjoškolaca, zbog kojih su se udružile profesorice srpskog jezika te matematike i informatike u dobojskoj Ekonomskoj školi i osmislile mobilnu aplikaciju kojom im pomažu da poprave svoj pravopis.

Viber "prekida" s Facebookom

Jedna od vodećih aplikacija za razmjenu poruka i besplatnu komunikaciju na svijetu kompanija "Rakuten Viber" objavila je da prekida sve poslovne odnose sa Facebookom.

Grupni video pozivi dostupni širom svijeta

Viber je objavio da je nova funkcija grupnih video poziva od sada aktivirana za sve korisnike aplikacije širom svijeta.

Viber ima novu opciju

Rakuten Viber svojim je korisnicima službeno predstavio novu funkcionalnost - grupne video pozive za do 20 osoba, bez vremenskog ograničenja.

Viber uvodi video pozive za grupe do 20 ljudi

Aplikacija za besplatnu komunikaciju Rakutan Viber najavila je da je da će uskoro omogućiti opciju video poziva za grupe do 20 ljudi neograničenog trajanja, saopšteno je danas iz ove japanske kompanije.

Najčitanije