VIber

Direktor Vibera: Poštujemo slobodu izražavanja, ali postoje granice

Viber poštuje slobodu izražavanja, ali postoje i neke granice, kada je retorika koja se koristi pretjerano nasilna, vrijeđa i povrijeđuje ljude, kaže u ekskluzivnom intervjuu za Tanjug generalni direktor kompanije Rakuten Viber na globalnom nivou, Đamel Agaua, objašnjavajući razloge prekida poslovnih odnosa Vibera sa Faceboook.

"Srbo" opismenjuje đake

DOBOJ - Pisanje riječce "ne" uz glagole, zatim riječce "li" te veliko i malo slovo najčešće su pravopisne greške srednjoškolaca, zbog kojih su se udružile profesorice srpskog jezika te matematike i informatike u dobojskoj Ekonomskoj školi i osmislile mobilnu aplikaciju kojom im pomažu da poprave svoj pravopis.

Viber "prekida" s Facebookom

Jedna od vodećih aplikacija za razmjenu poruka i besplatnu komunikaciju na svijetu kompanija "Rakuten Viber" objavila je da prekida sve poslovne odnose sa Facebookom.

Grupni video pozivi dostupni širom svijeta

Viber je objavio da je nova funkcija grupnih video poziva od sada aktivirana za sve korisnike aplikacije širom svijeta.

Viber ima novu opciju

Rakuten Viber svojim je korisnicima službeno predstavio novu funkcionalnost - grupne video pozive za do 20 osoba, bez vremenskog ograničenja.

Viber uvodi video pozive za grupe do 20 ljudi

Aplikacija za besplatnu komunikaciju Rakutan Viber najavila je da je da će uskoro omogućiti opciju video poziva za grupe do 20 ljudi neograničenog trajanja, saopšteno je danas iz ove japanske kompanije.

Viber uvodi novu opciju "nestajućih poruka"

​Rakuten Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za laku i besplatnu komunikaciju, objavila je da uvodi funkciju "nestajuće poruke" za sve četove.

Četiri puta više poziva na Viberu od početka pandemije

Viber je tokom posljednjih nedjelja zabilježio rast broja poslatih grupnih poruka za 134 odsto u odnosu na posljednju nedjelju januara, a broj grupnih poziva uvećan je za 370 odsto.

WHO i Viber zajedno u borbi protiv dezinformacija o virusu korona

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Rakuten Viber najavili su novo partnerstvo putem kojeg će se zajednički boriti protiv dezinformacija koje okružuju pandemiju COVID-19, i to uz pomoć globalnog, interaktivnog, višejezičnog chatbota. Misija je suprotstaviti se lažnim vijestima i lažnim informacijama oko virusa koje već duže vrijeme kruže.

Prodaju droge dogovarali Viberom

​BANJALUKA - Uhapšeni u akciji "Kavez" drogu su prodavali po cijenama od 30 do 300 KM, a prodaju su dogovarali telefonom i putem aplikacije Viber, što je utvrđeno i prisluškivanjem njihovih razgovora, navodi se u tužilačkom obrazloženju za pritvor osumnjičenima.

Najčitanije