VIktorija Bekam

Viktorija Bekam otkrila koliko dnevno troši na šminku

Modna dizajnerica i bivša pjevačica Viktorija Bekam otkrila je vrtoglavu cifru koju dnevno troši na šminku i preparate za njegu kože.

Sve bebe Bekamovih na jednom mjestu

Viktorija i Dejvid Bekam poznati su po uspješnim karijerama, ali su obožavani zbog ljubavi i pažnje koju poklanjaju svojoj djeci.

Dobit Adidasa skočila 36 odsto, Reebok angažovao Bekamovu

Njemački proizvođač sportske opreme Adidas ostvario je u trećem tromjesečju snažan rast zarade, zahvaljujući jačanju potražnje za njegovim robnim markama, a kako bi unaprijedio poslovanje brenda Reebok, angažovao je modnu dizajnericu Viktoriju Bekam.

Modna ikona pokazala koliko je prirodno tijelo ljepše

Njen "zaokret" u estetskom smislu je očigledan. Danas ona žali što je promovisala plastičan izgled, a Viktorija Bekam je ženama svojom posljednjom slikom poslala važnu poruku: prirodno je ljepše. I poželjnije.

Dejvid izlazi sa sinom, Viktoriji smeta

Bivši fudbaler Dejvid Bekam stalno izlazi sa svojim osamnaestogodišnjim sinom Bruklinom, a njegovoj supruzi Vitktoriji to navodno smeta.

Dejvid Bekam kupuje Viktoriji ostrvo za 20 godina veze?

Bivši fudbaler Dejvid Bekam prije dvadeset godina započeo je vezu sa spajsicom Viktorijom.

Viktorija Bekam postala oficir reda britanske imperije

Bivša članica britanske pop grupe Spice Girls Viktorija Bekam postala je danas oficir reda britanske imperije.

Ove djevojke nikad više neće zajedno stati na binu

Iako mnogi priželjkuju i s vremena na vrijeme najavljuju, grupa "Spice girls" neće održati povratničku turneju. Sport Spajsica je otkrila zašto.

Najčitanije