VOLONTERI

"Plavom telefonu" potrebni volonteri

BANJALUKA - S obzirom da dobijaju sve više poziva, Savjetodavnoj liniji za djecu i mlade "Plavi telefon" u Banjaluci potrebni su volonteri koji žele pomoći i biti podrška djeci i odraslima.

Stotine volontera čistile Tuzlu od smeća

TUZLA- Akcija pod nazivom „Tuzla čisti“ u sklopu projekta čišćenja ilegalnih deponija otpada “Let's do it – Očistimo zemlju za jedan dan” danas je održana u gradu soli uz brojne učesnike.

Odmor na Bardači za volontere koji su pomagali u vakcinaciji

BANJALUKA, SRBAC - Tokom sedam dana, koliko traje kamp Omladinskog kluba Gradske organizacije Crvenog krsta, 35 mladih volontera ima priliku da se edukuje, ali i da se odmore i druže nakon što su na vakcinalnom punktu odradili 2.500 sati pomažući u procesu vakcinacije građana.

Volonterska knjižica plus za prvi posao

BANJALUKA - Poslodavci u Republici Srpskoj sve više, iako još ne u mjeri u kojoj bi trebalo, obraćaju pažnju na volonterske angažmane kandidata koji se prijavljuju na poslove, te volonterska knjižica ima sve veći značaj.

Volonterizam prkosi koroni

BANJALUKA - Volonteri u Republici Srpskoj pokazuju da su i dalje aktivni, uprkos pandemiji virusa korona, rekao je za "Nezavisne" Danijel Petrović, koji je proše godine proglašen za najboljeg volontera Srpske.

"Plavi telefon" pokrenuo anonimno online chat savjetovanje

Djeca i mladi kojima je potreban savjet ili da sa obučenim osobama popričaju o svojim problemima od sada će to moći uraditi i potpuno anonimno putem online chat savjetovanja koje je pokrenula savjetodavna linija za djecu i mlade "Plavi telefon".

"Plavi telefon" traži mlade volontere

BANJALUKA - Udruženje "Nova generacija", koje je 2013. godine pokrenulo savjetodavnu liniju "Plavi telefon", otvorilo je konkurs za prijem novih volontera.

Volonteri da pomognu u tehničkom održavanju graničnih karantina

ISTOČNO SARAJEVO - Republička uprava Civilne zaštite pozvala je volontere sa područja opština Gradiška, Šamac, Brod, Bijeljina i Zvornik da se prijave za pružanje pomoći pripadnicima Civilne zaštite pri podjeli hrane i vode i tehničkom održavanju graničnih karantina.

Volonteri dijele namirnice za 100 socijalno ugroženih porodica

KOZARSKA DUBICA - Volonteri Crvenog krsta opštine Kozarska Dubica počeli su danas obilazak i podjelu paketa životnih namirnica i brašna za 100 socijalno ugroženih porodica na području ove lokalne zajednice.

Među volonterima u Gradišci i potpredsjednik NS RS Denis Šulić

GRADIŠKA - Volonteri Crvenog krsta Gradiška nastaviće danas, u saradnji sa Civilnom zaštitom i Gradskom upravom Gradiška, da posjećuju socijalno ugrožene i višečlane porodice i lica koja nisu u stanju da sama obezbijede osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu.

Najčitanije