VRTIĆ

Na Paprikovcu vape za vrtićem i školom

BAJNALUKA - Na Paprikovcu, jednom od najvećih naselja na području Banjaluke, među prioritetima su izgradnja vrtića i osnovne škole s obzirom na veliki broj djece.

Mališani u posjeti Gradskoj upravi

BANJALUKA - U posjeti Gradskoj upravi danas su bili mališani iz dječijeg vrtića "Anđeo", koji su željeli da saznaju kako funkcioniše i koji su to poslovi gradske administracije.

Vrtić "Naša radost": Mjere urodile plodom, djeca sigurna

TREBINJE - Dječji vrtić "Naša radost" jedna je od rijetkih ovakvih ustanova u Republici Srpskoj koje za sve vrijeme pandemije nisu prekidale svoj rad, ali nije imala niti jedan slučaj zaraze virusom korona kod djece.

Besplatan boravak u vrtiću za djecu čiji je roditelj umro od korone

SARAJEVO - Vlada Kantona Sarajevo je na današnjoj sjednici usvojila dopunu uredbe kojom se omogućava besplatan boravak u predškolskim ustanovama za djecu čiji je jedan od roditelja umro od posljedica bolesti kovid-19.

Zajedničkim trudom do boljih uslova za mališane u vrtiću "Lana 1"

BANJALUKA - Stara i dotrajala stolarija i fasada predstavljale su problem za boravak djece u vrtiću "Lana 1" u Banjaluci, ali su riješene zajedničkim trudom roditelja mališana iz ovog obdaništa i grada Banjaluka, a pod pokroviteljstvom USAID-ovog projekta "PRO-Budućnost", koji sprovodi "Catholic Relief Services" (CRS).

Nova fasada i stolarija na vrtiću "Lana 1" u Rosuljama

BANJALUKA - Završena je energetska obnova vrtića „Lana 1“ u naselju Rosulje, tako da sada mališani i njihovi vaspitači imaju daleko bolje uslove za boravak.

Završen krov na vrtiću u Kuljanima

BANJALUKA - Na vrtiću koji se gradi u Kuljanima u Banjaluci završen je krov, urađeni su ojačanje temelja i unutrašnje instalacije objekta nekadašnje škole, u kojoj će nakon potpune obnove biti otvorena prva predškolska ustanova u ovom naselju, potvrdili su u Odjeljenju za komunalne poslove.

U "Ježevoj kućici" još 50 mjesta za mališane

BANJALUKA - Drugi dio najstarijeg vrtića na području grada, "Ježeve kućice", u kojem će moći boraviti dodatnih 50 mališana, danas je svečano otvoren.

Bolji uslovi za stotine mališana u vrtićima "Naša djeca" i "Neven"

Željka Cvijanović, predsjednica RS, Srebrenka Golić, ministarka za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS, i gradonačelnik Igor Radojičić obišli su danas radove na podizanju energetske efikasnosti dva gradska vrtića "Naša djeca" i "Neven".

U Kuljanima počela izgradnja prvog javnog vrtića za 90 mališana

Izgradnja prvog javnog vrtića u naselju Kuljani počela je danas, a u novom gradskom obdaništu biće obezbijeđeno mjesto za 90 mališana.

Najčitanije