VW

Restaurirana najstarija Buba na svijetu

Kad je Ondrej Brom kupio Volkswagen Bubu koja je propadala pod drvetom nije mu bilo ni na kraj pameti da je riječ o najstarijem primjerku.

Konačno otkriveno kada stiže Golf 8

Poslije višemjesečnog čekanja i nekoliko odlaganja, konačno je utvrđen datum predstavljanja osme generacije Volkswagen Golfa.

Pogledajte kako nastaje Volkswagenov električni automobil

Volkswagenov prvi model koji je konstruisan isključivo kao vozilo na električni pogon izrađuje se u fabrici Cvikau u Njemačkoj.

U Evropi počela prodaja modela VW T-Roc R

Nakon što je premijerno predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi, VW T-Roc R je od danas dostupan u prodajnim salonima širom Evrope.

Mala munja VW Polo GTI sa 316 KS

Tjunerska kuća Siemoneit Racing obradila je aktuelnu generaciju Volkswagenovog hot-heča Polo GTI i stvorila interesantnu "zvijerku".

Uhapšen zbog krađe golfa

BRATUNAC - D.O. iz Srebrenice uhapšen je u Bratuncu zbog sumnje da je ukrao automobil golf, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Propada posao od 50 miljardi evra, VW odustaje od Samsungovih baterija

VOLFSBURG - Folksvagen mijenja svoj plan o kupovini baterija za električne automobile u vrijednosti od 50 milijardi evra, zabrinut za dogovor sa Samsungom, objavili su mediji.

Ukrali golf pa uhapšeni tokom saobraćajne kontrole

DOBOJ - Policija iz Doboja uhapsila je dva lica iz federalne opštine Tešanj zbog krađe putničkog vozila golf dva na području Dervente, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Za električni Volkswagen stiglo 10.000 narudžbina u prva 24 sata

U pitanju je Volkswagen ID.3 koji predstavlja električni ekvivalent modelu Golf.

VW razvija filter koji će držati feluge čistim

Iako su proizvođači automobila zauzeti razvojem tehnologije električnog pogona i autonomne vožnje te sve oštrijim ekološkim normama, ipak imaju vremena i sredstava i za neke neobične novine.

Najčitanije