Vašington

Snijeg paralisao Vašington, 500.000 ljudi bez struje

VAŠINGTON - Vašington je zadesilo veliko nevrijeme. Mećava je paralisala glavni grad Sjedinjenih Američkih Država.

Vaseljenski patrijarh Vartolomej u bolnici u Vašingtonu

VAŠINGTON - Vaseljenski patrijarh Vartolomej prebačen je u bolnicu nakon što mu je pozlilo neposredno prije odlaska na službu u crkvi Svete Sofije u Vašingtonu.

Makron vraća ambasadora u Vašington

PARIZ - Francuski predsjednik Emanuel Makron sljedeće sedmice će poslati nazad u SAD svog ambasadora nakon što je američki predsjednik Džozef Bajden priznao da bi konsultacije s Francuskom prije sklapanja bezbjednosnog pakta s Australijom spriječile diplomatski spor, saopšteno je iz Makronove kancelarije.

Pucnjava ispred stadiona u Vašingtonu, prekinuta bejzbol utakmica

VAŠINGTON - Bejzbol utakmica između tima iz San Dijega i Vašingtona prekinuta je sinoć, jer se ispred stadiona Nešenal Park u Vašingtonu dogodila pucnjava, što je izazvalo metež među gledaocima.

Poznato kad se Rafael Nadal vraća na teren

Španski teniser Rafel Nadal igraće na turniru Siti open u Vašingtonu, koji je na programu od 31. jula do 8. avgusta, saopštili su danas organizatori.

Altmajer: Rješenje spora u vezi sa Sjevernim tokom dva do kraja avgusta

VAŠINGTON - Njemački ministar ekonomije Peter Altmajer izjavio je danas da je imao produktivan sastanak sa američkim ministrom za energetiku Dženifer Grenholm i da su obje zemlje posvećene rješenju spora u vezi sa gasovodom Sjeverni tok dva do kraja avgusta.

Kongres glasao da Vašington postane 51. država

VAŠINGTON - Predstavnički dom američkog Kongresa danas je većinom, drugi put za manje od godinu dana, glasao da prestonica Vašington postane 51. američka država.

Zatvara se prilaz Vašingtonskom obelisku zbog prijetnji

VAŠINGTON - Služba Nacionalnog parka zatvara pristup Vašingtonskom obelisku do 24. januara, pozivajući se na prijetnje povodom inauguracije Džoa Bajdena.

Zbog straha od nereda vlasnici obezbjeđuju izloge u Vašingtonu

VASINGTON - Zbog protesta koji se očekuju nakon izbora 3. novembra, vlasnici prodavnica u Vašingtonu obezbjeđuju izloge, strahujući od nereda u izbornoj noći.

Tači iznenada otputovao u Vašington

PRIŠTINA - Predsjednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači otputovao je danas u Vašington, prenijeli su prištinski mediji.

Najčitanije