Vašington

Uzbuna u Vašingtonu: Bijela kuća u blokadi zbog nepoznate letjelice

VAŠINGTON - Bijela kuća je u blokadi, a Kapitol Hil je evakuisan zbog dojave o letjelici koja ne odgovara na pozive kontrolora sa tla, piše "Indepentent".

Incko: Formirati vlast na svim nivoima

VAŠINGTON - Visoki predstavnik Valentin Incko istakao je, u razgovoru sa specijalnim predstavnikom SAD za zapadni Balkan Metjuom Palmerom, da je potrebno hitno formirati vlast na svim nivoima u BiH, istovremeno poštujući međunarodne obaveze.

Jedna osoba poginula, pet ranjeno u pucnjavi u Vašingtonu

VAŠINGTON - Jedna osoba je poginula, a pet ih je ranjeno u pucnjavi na ulicama Vašingtona, nedaleko od Bijele kuće, saopštila je danas policija.

Vašington uveo nove sankcije Teheranu

VAŠINGTON - Amerika je uvela sankcije za iransku civilnu Agenciju za istraživanje svemira i još dvije istraživačke organizacije navodeći da su ih koristili za napredni program balističkih projektika.

Obilne padavine u Vašingtonu, prokišnjava i Bijela kuća

VAŠINGTON - Obilna kiša uzrokovala je poplave na ulicama u Vašingtonu, a u pojedinim dijelovima za samo jedan sat oborila je rekord.

Albanci protestovali u Vašingtonu protiv Rame i Soroša

VAŠINGTON - Albanski iseljenici koji žive u SAD protestovali su ispred Bijele kuće protiv premijera Albanije Edija Rame.

Vašington pozvao Njemačku da pošalje vojsku u Siriju

VAŠINGTON - SAD su pozvale Njemačku da pošalje kopnene snage na sjeveroistok Sirije radi djelimične zamjene američkih trupa, saopštio je specijalni predstavnik SAD za Siriju Džejms Džefri u intervjuu za njemački list "Velt am sontag".

Tenkovi na ulicama Vašingtona za proslavu Dana nezavisnosti

Američki predsjednik Donald Tramp raspoređuje tenkove, bombardere i drugu ratnu mašineriju za proslavu Dana nezavisnosti 4. jula, koja tradicionalno iskazuje njenu vojnu moć.

Tenkovi u Vašingtonu za Dan nezavisnosti

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp najavio je da će u okviru proslave povodom Dana nezavisnosti 4. jula u Vašingtonu biti prikazani borbeni tenkovi.

Vašington spreman za razgovore sa Kinom, ali ne i sa EU

VAŠINGTON - Administracija predsjednika SAD Donalda Trampa spremna je za otvaranje novih razgovora o trgovini sa Kinom, ukoliko strane mogu nastaviti na bazi prethodnih pregovora, izjavio je američki ministar finansija Stiven Mnučin.

Najčitanije