Valjevo

Slomljenom kašikom usmrtio zatvorenika

VALJEVO - Osuđenik Kazneno popravnog zavoda za maloljetnike K. J. (17) iz Beograda, na mjestu je usmrtio B. D. (83) iz Uba, tako što ga je slomljenom kašikom ubo u vrat!

Narodni poslanik teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Narodni poslanik SPS-a iz Valjeva Đorđe Milićević (41) i njegov vozač teško su povrijeđeni jutros u saobraćajnoj nesreći, javlja "Informer".

Kinezi proizvodnju "Gorenje" frižidera sele u Valjevo

VELENJE - Kompanija "Gorenje" od 1. januara naredne godine proizvodnju svih frižidera i posebnu liniju ugradnih frižidera preseliće iz slovenačkog Velenja u Valjevo.

Uhapšena tri muškarca zbog seksualnog iskorištavanja maloljetnice

BEOGRAD- Tri muškarca su uhapšena u Valjevu zbog sumnje da su seksualno iskorišćavali maloljetnicu i predavali je drugima radi seksualne eksploatacije, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Voz naletio na automobil, dvojica muškaraca nastradala

VALJEVO - Dvojica muškaraca poginula su rano jutros u mjestu Popučke kod Valjeva kada je voz naletio na njihova kola, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Istukao rođaku pa je bacio kroz prozor

VALJEVO - Avganistanac R. H. (37) uhapšen je jer je svoju dvadesetdvogodišnju rođaku bacio kroz prozor Centra za smještaj azilanata u Bogovađi kod Lajkovca.

Majka pronašla leš sina u poluraspadnutom stanju?

VALJEVO - U jednoj kući u Valjevu pronađen je leš P.C. (25) u poluraspadnutom stanju. Leš je pronađen u kući u ulici Dimitrija Tucovića 55, ali nema indicija da je smrt mladića nastupila nasilnim putem.

Najčitanije