Valjevo

Turističke organizacije Trebinja i Valjeva potpisale protokol

Turističke organizacije Trebinja i Valjeva ozvaničile su svoju dugogodišnju saradnju protokolom koji su potpisale direktorice ove dvije organizacije Mirjana Putica i Ana Marković.

Zemljotres kod Valjeva

VALJEVO - Zemljotres jačine tri stepena Rihterove skale pogodio je danas oblast u blizini Valjeva, javljaju beogradski mediji.

Džez festival u Valjevu počinje onlajn

Džez festival Valjevo pod sloganom "Jazz vakcina", prvi put u onlajn formatu biće realizovan od večeras u 21 čas premijerom dokumentarnog filma "Bravo, majstore!", posvećenog nedavno preminulom dr Voji Milutinoviću, dječjem hirurgu i muzičaru iz Valjeva, javili su organizatori muzičke smotre.

Eksplodirao automobil svjedoka protiv Šarića

VALJEVO - Automobil Valjevca Gorana Nikolaševića, svjedoka u procesu koji se vodi protiv osumnjičenog narko-bosa Darka Šarića, eksplodirao je noćas.

Trudnica zaražena virusom korona u Valjevu rodila sina

BEOGRAD - Trudnica iz Valjeva koja je zaražena novim korona virusom porodila se danas u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front".

Petoro zaposlenih Zavoda za javno zdravlje u Valjevu zaraženo virusom

VALJEVO - Laboratorije Zavoda za javno zdravlje u Valjevu zatvorene su na dvije nedjelje, jer je petoro zaposlenih pozitivno na korona virus.

Muškarca usmrtio kamen iz prikolice

Aleksandar M. (65) stradao je u dvorištu porodične kuće u selu Struganik kod Mionice, u blizini Valjeva.

Nađeno mrtvo novorođenče u poljskom toaletu

VALJEVO - Mrtvo novorođenče pronađeno je u poljskom toaletu domaćinstva u Belotiću, potvrđeno je RTS-u u valjevskom MUP-u.

Valjevo: Porodilja primljena u bolnicu, ne zna se gdje je beba

VALJEVO - U valjevsku bolnicu jutros je primljena porodilja iz okoline Valjeva, stara 29 godina, za koju je ustanovljeno da se porodila tokom noći, ali nije željela da kaže ljekarima gdje je beba, prenose mediji.

Autom ubio taksistu i pobjegao

VALJEVO - Taksista valjevskog "Gradskog taksija" nastradao je u selu Cariću u okolini ovog grada, kada je na njega dok je izlazio iz vozila naletio za sada nepoznati vozač, za kojim policija traga.

Najčitanije