Van Gog

Pariska galerija organizuje neobičnu izložbu Van Goga

PARIZ - Pariska galerija nudi posjetiocima priliku da kao nikada prije "urone" u kolorit slavnog slikara Vinsenta Van Goga.

Van Gogov rokenrol vatromet iznad Crne Gore

Grupa Van Gog je prve večeri tradicionalnog Sea Dance festivala žestokim gitarskim rifovima zaparala nebo iznad Crne Gore.

"Van Gogh" "zapalio" publiku

Koncertima bendova K.O.B., "Racija" i "Van Gogh", u kojima je uživala brojna publika, završena je manifestacija "Laktaško ljeto".

Van Gogova djela uskoro na Vans patikama

Jedna od najpoznatijih modnih brendova "Vans", koji najviše pratilaca ima među urbanom mlađom populacijom, odlučio se na saradnju sa Muzejom Vinsenta Van Goga iz Amsterdama.

Pejzaž Van Goga prodat na aukciji za sedam miliona evra

Na aukciji u Parizu prodata je slika Vinsenta Van Goga naslikana 1882. godine za sedam miliona evra, inspirisana selom u blizini Haga na kojoj seljanke rade na polju.

Prvi put nakon 20 godina slika Van Goga na aukciji

Slika holandskog majstora slikarstva Vinseta van Goga biće ponuđena na aukcijskoj prodaji u Parizu, prvi put u posljednjih 20 godina, saopštila je aukcijska kuća Arkirijal, i dodala da je vrijednost slike procjenjena na tri do pet miliona evra.

Uzavrelo na Jahorini: Van Gog "razvalio" na "Festivalu 84"

Jedan od najpopularnijih regionalnih rok bendova Van Goghnastupio je na Jahorini u okviru premijernog izdanja Festivala 84.

Rođendanski akustični koncert grupe Van Gogh

Rok grupa Van Gogh iznenadila je svoje fanove na rođendanskom koncertu u Beogradu kada je izvela neke od najvećih hitova u akustičnoj verziji. Ispunjeni dobrom energijom i publika i članovi benda ozareni su izašli sa koncerta, što je nagnalo frontmena Zvonimira Đukića Đuleta da pokloni svim ljubiteljima grupe Van Gogh “Rođendanski akustik koncert” koji možete pogledati na njihovom zvaničnom kanalu na Jutjubu.

Izložba Van Goga postavljena u Zenici

U Muzeju grada Zenice postavljena je izložba visokokvalitetnih dvanaest replika slika velikog holandskog slikara, grafičara i crtača Vinsenta Van Goga.

Najčitanije