Vanesa Brajant

Udovica Kobija Brajanta pokrenula modnu liniju

Vanesa Brajant, supruga tragično nastradalog legendarnog košarkaša Kobija, pokrenula je novu modnu liniju.

Prije 20 godina rekla je "da" neprežaljenom Kobiju Brajantu

Supruga tragično nastradalog američkog legendarnog košarkaša Kobija Brajanta na Instagramu je objavila fotografiju sa njihovog vjenčanja.

Vanesa Brajant tužila odjeljenje šerifa u Los Anđelesu

Vanesa Brajant, udovica legendarnog NBA košarkaša Kobija Brajanta, podnijela je tužbu protiv šerifovog odjeljenja Los Anđelesa i šerifa Aleksa Vilanueve zbog nedozvoljenog objavljivanja fotografija mjesta helikopterske nereće, u kojoj je poginuo njen muž i njihova 13-godišnja kćerka Ðijana.

Supruga Kobija Brajanta blokirala njegove fan stranice

Vanesa Brajant, supruga tragično nastradalog košarkaša Kobija Brajanta, blokirala je fan stranice nekadašnjeg asa a sada je objasnila i zašto je to uradila.

Dirljiva posveta Kobija Brajanta koju je ostavio supruzi

Udovica košarkaške legende Kobija Brajanta nakon smrti supruga i kćeri Điane često objavljuje emotivne posvete na društvenim mrežama.

Advokati odgovorili: Brajant nije poginuo krivicom pilota

Advokati poginulog pilota Are Zobajana, kojeg zastupa njegov brat Berge, tvrde da otpuženi nije kriv za pad helikoptera u kojem je poginulo devetoro ljudi uključujući i Kobija Brajanta, prenio je CNN.

Vanesa Brajant podnijela tužbu protiv vlasnika helikoptera

Vanesa Brajant, udovica NBA legende Kobija Brajanta, podnijela je danas tužbu protiv vlasnika helikoptera, u čijem padu su prošleg mjeseca poginuli Brajant, njihova 13-godišnja kćerka Ðijana i još sedam osoba.

Tužna poruka Vanese Brajant za Dan zaljubljenih

Vanesa Brajant, supruga nastradalog košarkaša Kobija Brajanta poslala je posebnu poruku svom bivšem suprugu i kćerkici povodom 14. februara, Dana zaljubljenih.

Srceparajuća objava Vanese Brajant: Toliko sam ljuta

Oproštaj i sahrana od Kobija Brajanta, njegove kćerke Ðijane i još sedmoro nastradalih u padu helikoptera 26. januara, održaće se 24. februara u Los Anđelesu u 10 časova prepodne, najavila je supruga košarkaša Vanesa Brajant.

Kobi nije dočekao prve korake najmlađe kćerke: Vanesa objavila snimak

Legendarni Kobi Brajant je sa kćerkom Đijanom i još sedam osoba preminuo u helikopterskoj nesreći 26. januara. Komemoracija, odnosno kako američki mediji pišu "proslava života", biće održana simboličnog dana 24.2. u "Stejpls centru" u čast brojeva koji su na dresovima nosili Kobi i Điđi.

Najčitanije