Vanja Udovičić

Priština bez obrazloženja zabranila Vanji Udovičiću da uđe na KiM

BEOGRAD - Privremene vlasti u Prištini zabranile su ulazak na teritoriju Kosova i Metohije ministru omladine i sporta Srbije Vanji Udovičiću, saopšteno je iz Kancelarije Vlade Srbije za Kosmet.

Udovičić: Sport se vraća u fiskulturne sale od 1.septembra

Sportske aktivnosti biće nastavljene u fiskulturnim salama u Srbiji od sljedeće nedelje, izjavio je večeras ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić.

Srpskim sportistima besplatno testiranje na virus korona

Svim srpskim sportistima i trenerima biće omogućeno besplatno testiranje na virus korona.

U Novom Sadu počeli susreti mladih iz Srbije i Republike Srpske

NOVI SAD - Prvi "Susreti mladih Republike Srbije i Republike Srpske", u organizaciji Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, otvoreni su danas u Novom Sadu i trajaće do 24. decembra.

Udovičić: Srbija svetska velesila u vaterpolu

BEOGRAD - Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je večeras vaterpolistima Srbije osvajanje zlatne medalje na finalnom turniru Svetske lige Beogradu i plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Udovičić obradovao školarce u Šargovcu

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić uručio je danas sportsku opreme Osnovnoj školi "Đura Jakšić" u banjalučkom naselju Šargovac.

Putin odlikovao Udovičića

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio je medalju i povelju ministru omladine i sporta Srbije Vanji Udovičiću.

Potpisani sporazumi o saradnji četiri sportska saveza Srbije i RS

Na beogradskom Sajmu sporta danas su potpisani protokoli o saradnji biciklističkog, kuglaškog, streljačkog i karate saveza Republike Srpske i Srbije čime će dodatno biti unaprijeđena saradnja i otvorene nove mogućnosti za razvoj tih sportova u Srpskoj.

Najčitanije