Vanredna situacija

Moguće proglašenje vanredne situacije u Tokiju

TOKIO - Tokio bi mogao da proglasi vanrednu situaciju ukoliko bi došlo do daljeg pogoršanja situacije zbog virusa korona, upozorila je danas guverner japanske prijestonice Juriko Koike.

U jednoj opštini u Srbiji proglašena vanredna situacija

LJIG - Zbog pogoršane epidemiološke situacije izazvane širenjem zarazne bolesti KOVID-19, Štab za vanredne situacije proglasio vanrednu situaciju u opštini Ljig.

Vanredna situacija i u Kruševcu i u Novoj Pazovi

BEOGRAD - U Kruševcu i Novoj Pazovi proglašena je vanredna situacija zbog pogoršanja epidemiološke situacije, tako da je ukupan broj opština u Srbiji u kojima je proglašena vanredna situacija dostigao 20.

Vanredna situacija i u Šapcu

BEOGRAD - U Šapcu je, zbog širenja epidemije izazvane virusom korona, danas proglašena vanredna situacija, saopštio gradonačelnik Nebojša Zelenović.

Proglašena vanredna situacija u Vranju

VRANJE - U Vranju je gradski štab donio odluku da uvede vanrednu situaciju na teritoriji grada zbog nestabilne epidemiološke situacije i većeg broja novooboljelih od virusa korona u prethodnom periodu.

Vanredna situacija u Novom Pazaru zbog velikog broja zaraženih

BEOGRAD - Novi Pazar je danas uveo vanrednu situaciju i niz mjera zbog porasta broja zaraženih virusom korona.

Vanredna situacija u 15 opština u Srbiji

BEOGRAD - Broj opština u Srbiji koje su proglasile vanrednu situaciju zbog naglog rasta vodostaja i poplava usljed obilnih kiša povećan je na 15.

U Sjevernoj Makedoniji proglašena osmodnevna vanredna situacija

Predsjednik Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski proglasio je osmodnevnu vanrednu situaciju pred održavanje prijevremenih parlamentarnih izbora nakon što su se politički lideri saglasili da glasanje bude održano 15. jula.

Za učenike osnovih škola u Srpskoj 1.000 računara

BANJALUKA - Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo RS pokrenulo je inicijativu za projekat "1.000 ZA BUDUĆNOST", u okviru kojeg će biti nabavljeno 1.000 mini-računara koji će biti podijeljeni učenicima osnovnih škola iz 20 izrazito nerazvijenih opština u Republici Srpskoj.

Dodik: Vanredno stanje nije atak na slobodu ljudi

BANJALUKA - Moramo biti efikasniji i brži u mjerama koje su već donesene kada je u pitanju pandemija virusa korone, kazao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Najčitanije