Varaždin

Glumio da je žena pa golim fotografijama ucjenjivao mladića

Policija sumnjiči mladića dvadestsedmogodišnjeg mladića iz okoline Varaždina da je počinio iznudu.

Zapalio se autobus pun putnika, nema povrijeđenih

VARAŽDIN - Autobus pun putnika zapalio se danas na auto-putu od Varaždina prema Zagrebu u mjestu Ljubešćica, ali niko nije povrijeđen.

Pijan pao sa traktora, pa on i vozač zajedno "naduvali" 6,54 promila

Tridesettrogodišnjak povrijeđen je kada je u nedjelju oko 22:30 časova na državnoj cesti u Koškovcu kod Varaždina pao sa traktora.

Pijan pretukao majku, žena završila u komi

Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (35) zbog pokušaja teškog ubistva majke.

Hrvat i Crnogorac uhapšeni sa 500 kg droge

Varaždinska policija jutros je objavila da je pronašla gotovo 500 kilograma marihuane. Osim toga, pronašli su i nekoliko kilograma amfetamina.

Hrvatica pala na ledu, tužila grad i dobila 11.000 evra

VARAŽDIN - Opštinski sud u Varaždinu objavio je nepravosnažnu presudu kojom se tuženom Gradu Varaždinu nalaže da je dužan da tužiteljki Š. K. isplatiti više od 80.000 kuna (oko 11.000 evra), objavili su lokalni mediji, prenosi index.hr.

Varaždinka osumnjičena za čedomorstvo

​VARAŽDIN - Dvadesetosmogodišnjoj ženi iz okoline Varaždina, u čijoj kući je nađeno tijelo novorođenčeta, određen je pritvor zbog sumnje da je počinila čedomorstvo.

Pronađeno tijelo novorođenčeta

VARAŽDIN - Tijelo novorođenčeta pronaćeno je u kući u Dubravcu kod Varaždina, rečeno je u varaždinskoj policiji.

Godinu dana zatvora vlasniku kafića zbog silovanja konobarice

Vrhovni sud Hrvatske potvrdio je presudu Županijskog suda u Varaždinu kojom je vlasnik kafića osuđen na godinu dana bezuslovnog zatvora zbog silovanja djevojke u svom ugostiteljskom objektu kod Varaždina.

Šest godina silovao kćerku

​VARAŽDIN - Pedesetogodišnji muškarac iz Varaždina uhapšen je zbog sumnje da je šest godina silovao kćerku, koja sada ima 20 godina.

Najčitanije