Vatikan

Putin i papa iza zatvorenih vrata

RIM - Sastanak predsjednika Rusije Vladimira Putina i rimskog pape Franje počeo je u Vatikanu.

Haradinaj traži od Vatikana da prizna Kosovo

PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, zatražio je od Vatikana da prizna jednostrano proglašenu kosovsku nezavisnost.

Pred sastanak sa papom Franjom Dodika dočekala svečana garda

​Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastaće se danas sa papom Franjom.

Dodik i Cvijanovićeva doputovali u Rim

RIM - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je zajedno sa predsjednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović doputovao u Rim.

Dodik: S papom o RS, Stepincu, Jasenovcu

BEOGRAD - Predsedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će u petak tokom posjete Vatikanu sa papom Franjom razgovarati o položaju RS.

Vatikan nakon 300 godina pokazao Svete stepenice kojima je kročio Isus

VATIKAN - Posjetioci u Rimu tokom ovog Uskrsa moći će doživjeti iskustvo, koje se jednom životu iskusi - popeti se originalnim stepenicama kojima je Isus kročio prema Pontiusu Pilatu prije raspeća.

Vatikan spreman da doprinese obnovi katedrale

VATIKAN - Vatikan je spreman da ponudi umijeće u tehničkoj obnovi kako bi pomogao u ponovnoj izgradnji oštećene katedrale Notr Dam u Parizu, izjavio je vatikanski ministar kulture kardinal Đanfranko Ravasi.

Vatikan: Šok i tuga zbog Notr Dama

RIM - Požar koji je opustošio katedralu Notr Dam u Parizu izazvao je šok i tugu Svete stolice, izjavio je sinoć portparol Vatikana Alesandro Ðizoti.

Vatikan: Šok i tuga zbog Notr Dama

RIM - Požar koji je opustošio katedralu Notr Dam u Parizu izazvao je šok i tugu Svete stolice, izjavio je večeras portparol Vatikana Alesandro Ðizoti.

Dodik 26. aprila u Vatikanu sa papom Franjom

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastaće se u petak, 26. aprila, sa papom Franjom, potvrdio je za sarajevski portal Klix ministar spoljni poslova BiH Igor Crnadak.

Najčitanije