Vatra

Veliki požar kod Podgorice

PODGORICA - Veliki požar izbio je danas na području Rogama, kod Podgorice, javljaju crnogorski mediji.

Lokalizovan požar kod Trogira, izgorjelo 35 hektara niskog rastinja

SPLIT - Oko 35 hektara niskog rastinja izgorjelo je u požaru koji je buknuo na području Križnjaka, iznad Planog kod Trogira, a večeras je lokalizovan.

Požar na luksuznoj jahti kod Pelješca

PELJEŠAC - Luksuznu jahtu Kanga, koja plovi pod zastavom Malte, zahvatio je požar između ostrva Olipe i Pelješca.

Muškarac izgorio u pasatu?

TOMISLAVGRAD - Tomislavgradski vatrogasci su tokom jutrošnjeg gašenja požara na automobilu pasat pronašli muškarca bez znakova života.

Požar u Melburnu, zatvorene škole zbog otrovnog dima

MELBURN - Vatrogasci Melburna se bore sa jednim od najvećih požara u novijoj istoriji tog australijskog grada, nakon što se zapalilo, začule su se eksplozije u skladištu fabrike u zapadnom predgrađu Vest Futskrej.

Požar kod Berlina izazvao detonacije zaostale municije

BERLIN - Veliki požar koji je izbio jugozapadno od Berlina izazvao je eksploziju municije zaostale iz Drugog svjetskog rata, koja još uvijek leži u zemlji u šumi oko glavnog grada Njemačke.

Požar kod Šibenika, angažovane vazdušne snage

ŠIBENIK - Protivpožarne vazdušne snage OS RH s jednim kanaderom i dva Airtractora gase požar na području Rasline kod Šibenika, saopšteno je iz Ministarstva odbrane RH.

Ugašen požar kod Čitluka

ČITLUK - Vatra je na požarištu kod Čitluka jutros ugašena, kazao je za "N1" zapovjednik Vatrogasne jedinice Čitluk Silvio Ostojić.

Planula farma koka kod Visokog, šteta velika

VISOKO - Požar na farmi koka u mjestu Goduša, kod Visokog, koji se desio u subotu na nedjelju, pričinio je veliku materijalnu štetu, a vatra je savladana maksimalnim naporima ljudstva i angažovanjem raspoložive tehnike.

Požare će gasiti bombardovanjem iz vazduha?

Grčku, Švedsku i Kaliforniju brojni šumski požari poharali su ove godine. Prošle godine je Kalifornija imala najgoru sezonu požara otkad postoje mjerenja, a čini se da ni ove godine neće biti puno bolje.

Najčitanije