Vatra

Požarna linija i dalje duga oko pet kilometara

TREBINJE- Požar koji gori u nepristupačnom terenu dvije seoske regije, Popovog polja i Trebinjskih brda, i dalje je aktivan u rejonu sela Marić Međine i Mesari, te u selima Jabuka i Vučji Do, ali ne ugrožava stambene objekte.

Požar kod Trebinja gase noseći vodu na konjima

TREBINJE- Požar koji je u petak veče izazvao udar groma u brdu iznad popovopoljskog sela Staro Slano proširio se u nekoliko krakova i već tri dana predstavlja ozbiljan problem vatrogascima i mještanima nekoliko sela regija Popovo polje i Trebinjska brda.

Vatra se približila na 300 metara od kuća u bilećkom selu

BILEĆA, TREBINJE- Nova sedmica donijela je i malo poboljšanje na hercegovačkim požarištima, pa je danas do 14 časova situacija bila mirnija nego prethodnih dana, ali se zbog stalnog rasta temperature i pojačavanja vjetra, naročito na području opštine Bileća, situacija može vrlo brzo promijeniti

Jedna osoba povrijeđena u požaru u sarajevskom naselju Dobrinja

U nedjelju naveče je izbio veliki požar u stanu u sarajevskom naselju Dobrinja u kojem je povrijeđena jedna osoba.

Kamini daju posebnu toplinu domu

Od davnina pa do danas kamin je, osim što ima funkciju grijanja, zauzimao i centralno mjesto u domu, prostoru gdje su ukućani bili na okupu.

Ruska i srpska delegacija u Beogradu zapaliće "Vječnu vatru"

MOSKVA - U Beogradu će naredne sedmice svečano biti otvorena skulpturno-arhitektonska kompozicija "Vječna vatra", čiji je autor ruski akademik Andrej Tirtišnikov.

Inspektor iz vatre izvukao drogu

DOBOJ - U pokušaju da sakrije drogu od policije muškarac iz Doboja ubacio je kesicu marihuane i vagu u šporet, ali je dobojski inspektor brzo rukom iz vatre izvadio nagorjele kesicu i vagu te tako sačuvao dokaz protiv njega, saznaju "Nezavisne".

Požar u Rusiji proširio se na površinu od 700 hektara

ROSTOV NA DONU - Šumski požar u okrugu Tarasovski Rostovske oblasti proširio se sa 500 na 700 hektara, izjavio je zamjenik lokalnog guvernera Vadim Artjomov. On je o situaciji u okrugu Tarasovski govorio tokom sastanka štaba za eliminisanje vanrednih situacija.

Gorjela hala firme u Milićima

MILIĆI - U požaru na porodičnom imanju Jašić u naselju Nova Kasaba u opštini Milići gorjela je hala u kojoj su se nalazile vrijedne mašine, ali su vatrogasci brzom intervencijom uspjeli da spriječe višemilionsku štetu, rekao je Srni komandir smjene Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići Aleksandar Pantić.

Novi požar kod Trebinja

TREBINJE - Trebinjski vatrogasci gase požar u mjestu Poljice, gdje gori nisko rastinje i trava.

Najčitanije