Vatra

1.000 KM kazne ako vidite, a ne prijavite buktinju

​BANJALUKA - Ukoliko još niste, obavezno zapamtite da je broj telefona vatrogasaca 123, jer ako ih ne obavijestite da ste primijetili požar, možete biti kažnjeni novčanim iznosom i do 1.000 maraka.

Auto sletio s puta i zapalio se, tri osobe povrijeđene

​NOVI SAD - Tri osobe su povrijeđene kada je u novosadskom naselju Kamenjar automobil sletio s puta i zapalio se.

U Australiji više od 100 šumskih požara

MELBURN - Jaki vjetrovi rasplamsali su više od 100 požara u dve australijske države, a vatra je u nekim oblastima opustošila hiljade hektara zemlje, saopštili su zvaničnici.

Zapalio se taksi u Banjaluci

BANJALUKA - Na Zapadnom tranzitu u Banjaluci u petak oko 21:45 zapalilo se vozilo.

Zapalio se brod kod Los Anđelesa, traga se za 34 putnika

LOS ANĐELES - Američka obalska straža poslala je nekoliko brodova da pomognu više od 30 ljudi koji su se našli u nevolji u blizini obale Južne Kalifornije.

Požari poharali planetu, čak i na Arktiku

ŽENEVA - Požari ovog ljeta haraju planetom - gore Aljaska, najsjeverniji dijelovi Rusije i Amazonija, a meteorologe i naučnu javnost zaprepastila je pojava požara na Arktiku!

U Sarajevu zapaljen skupocjeni maserati

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Alipašino Polje sinoć je gorio automobil maserati, jedan od najskupljih automobila na tržištu.

Dva požara izbila u okolini Trebinja

TREBINJE - Dva požara buknula su na području Trebinja - u selima Mrkonjići i Kličanj, a vatrogasci su na terenu, rekao je Srni komandir trebinjske Teritorijalne vatrogasne jedinice Spaso Rosić.

Ponovo aktivan požar kod Neuma

NEUM - Na području Hercegovačko-neretvanskog kantona u posljednja 24 sata zabilježeno je devet požara, od kojih jedan u Neumu, po dva u Mostaru i Čitluku te četiri u Čapljini.

Zapalio se napušteni objekat u Sarajevu

SARAJEVO - Jedan napušteni stambeni objekat rano jutros se zapalio u ulici Marka Marulića u sarajevskom naselju Dolac Malta.

Najčitanije