Vatra

Novi požar kod Trebinja

TREBINJE - Trebinjski vatrogasci gase požar u mjestu Poljice, gdje gori nisko rastinje i trava.

Starica izgorjela paleći travu kod Prnjavora

PRNJAVOR - Prnjavorska policija istražuje pod kojim okolnostima se, danas nešto poslije 10 časova, u vatrenu buktinju pretvorilo tijelo 86-godišnje Vasiljke Lepir, od čijih opekotina je ubrzo preminula.

Ispresijecana vatrena linija, požar ne prijeti kućama

TREBINJE- Krakovi požara koji je prije dva dana buknuo u trebinjskom naselju Banjevci, pa se u krakovima proširio prema selima Necvijeće i Jasen, ispresijecani su na nekoliko mjesta zahvaljujući dejstvu helikoptera Helikoptersokg servisa RS koji je juče u predvečernjim časovima i jutros u nekoliko navrata gasio vatru.

Tokom gašenja požara kod Trebinja odjeknulo 20 eksplozija

TREBINJE - Tokom gašenja požara kod Trebinja, koji je izbio juče oko 13 časova i proširio se prema trebinjskim selima, danas se čulo oko 20 ekspozija, što otežava vatrogascima i mještanima borbu protiv plamena.

Izbio požar na izlazu iz Trebinja

TREBINJE- U Trebinju je, iznad naselja Banjevci, na izlazu iz grada, danas oko 13 časova izbio šumski požar.

Potpuno izgorjela kuća kod Rudog

RUDO - Kuća u vlasništvu S.S. potpuno je izgorjela u požaru koji se noćas 15 minuta poslije ponoći dogodio u mjestu Grabovik kod Rudog.

Gori zemlja koja pripada manastiru Hilandar

Požar koji je izbio na Svetoj Gori u Grčkoj, gori na zemlji koja pripada manastiru Hilandar, ali je vatra udaljena 15 kilometara od samog manastira i ne ugrožava ga. U tom dijelu nema četinarske šume kroz koju bi mu se ova stihija približila. Pretpostavka je da uzrok požara prirodni faktor.

Zapalio se automobil tokom vožnje

SARAJEVO - Jedan putnički automobil zapalio se tokom vožnje na glavnoj sarajevskoj saobraćajnici, u dijelu koji prolazi pokraj naselja Nova Otoka.

Vjetar izazvao požar na Kopaoniku

BEOGRAD - Na Kopaoniku je u petak popodne izbio požar do kojeg je došlo kada je pao strujni vod sa dalekovoda usljed olujnog vjetra, a ljudi i objekti nisu ugroženi.

Gorio lift u sarajevskoj zgradi

U požaru koji je u ponedjeljak oko 21:10 sati izbio na kućici od lifta u zgradi u ulici Bajrama Zenunija u sarajevskoj opštini Novi Grad, nije bilo povrijeđenih

Najčitanije