Vatra

Jedna osoba povrijeđena u požaru u sarajevskom naselju Dobrinja

U nedjelju naveče je izbio veliki požar u stanu u sarajevskom naselju Dobrinja u kojem je povrijeđena jedna osoba.

Kamini daju posebnu toplinu domu

Od davnina pa do danas kamin je, osim što ima funkciju grijanja, zauzimao i centralno mjesto u domu, prostoru gdje su ukućani bili na okupu.

Ruska i srpska delegacija u Beogradu zapaliće "Vječnu vatru"

MOSKVA - U Beogradu će naredne sedmice svečano biti otvorena skulpturno-arhitektonska kompozicija "Vječna vatra", čiji je autor ruski akademik Andrej Tirtišnikov.

Inspektor iz vatre izvukao drogu

DOBOJ - U pokušaju da sakrije drogu od policije muškarac iz Doboja ubacio je kesicu marihuane i vagu u šporet, ali je dobojski inspektor brzo rukom iz vatre izvadio nagorjele kesicu i vagu te tako sačuvao dokaz protiv njega, saznaju "Nezavisne".

Požar u Rusiji proširio se na površinu od 700 hektara

ROSTOV NA DONU - Šumski požar u okrugu Tarasovski Rostovske oblasti proširio se sa 500 na 700 hektara, izjavio je zamjenik lokalnog guvernera Vadim Artjomov. On je o situaciji u okrugu Tarasovski govorio tokom sastanka štaba za eliminisanje vanrednih situacija.

Gorjela hala firme u Milićima

MILIĆI - U požaru na porodičnom imanju Jašić u naselju Nova Kasaba u opštini Milići gorjela je hala u kojoj su se nalazile vrijedne mašine, ali su vatrogasci brzom intervencijom uspjeli da spriječe višemilionsku štetu, rekao je Srni komandir smjene Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići Aleksandar Pantić.

Novi požar kod Trebinja

TREBINJE - Trebinjski vatrogasci gase požar u mjestu Poljice, gdje gori nisko rastinje i trava.

Starica izgorjela paleći travu kod Prnjavora

PRNJAVOR - Prnjavorska policija istražuje pod kojim okolnostima se, danas nešto poslije 10 časova, u vatrenu buktinju pretvorilo tijelo 86-godišnje Vasiljke Lepir, od čijih opekotina je ubrzo preminula.

Ispresijecana vatrena linija, požar ne prijeti kućama

TREBINJE- Krakovi požara koji je prije dva dana buknuo u trebinjskom naselju Banjevci, pa se u krakovima proširio prema selima Necvijeće i Jasen, ispresijecani su na nekoliko mjesta zahvaljujući dejstvu helikoptera Helikoptersokg servisa RS koji je juče u predvečernjim časovima i jutros u nekoliko navrata gasio vatru.

Tokom gašenja požara kod Trebinja odjeknulo 20 eksplozija

TREBINJE - Tokom gašenja požara kod Trebinja, koji je izbio juče oko 13 časova i proširio se prema trebinjskim selima, danas se čulo oko 20 ekspozija, što otežava vatrogascima i mještanima borbu protiv plamena.

Najčitanije