Vatrogasci

Gori deponija kod Lukavca

TUZLA - U naselju Duboštica kod Lukavca aktivan je požar na deponiji smeća, a vatrogasci su u posljednja 24 časa ugasili tri požara na području Tuzlanskog kantona.

Getinger: Nema zagađenja vazduha i vode nakon havarije u Rafineriji

BANJALUKA - Na osnovu sredstava kojima smo mi izvršili mjerenje, nikakvog ekološkog zagađenja nema u Brodu, zbog havarije koja se desila u rafineriji.

Milićević: Veliki profesionalizam vatrogasaca i ostalih službi

BROD - Dežurna služba obaviještena je da je došlo do eksplozije na postrojenju 05, za proizvodnju dizel goriva i benzina, pri čemu je došlo do povrede određenog broja radnika.

Vjetar otežava gašenje požara na Bioču

PODGORICA - Požar na Bioču, na izlazu iz Podgorice magistralnim putem prema Kolašinu, spušta se niz brdo od Gornjih ka Donjim Mrkama i približava se kućama, koje vatrogasne ekipe za sada uspješno brane od vatre, saopštili su iz Dispečerskog centra Vatrogasne službe.

Požar u Banjaluci, gorio krov zgrade

BANJALUKA - Pripadnici Vtrogasne brigade Banjaluka lokalizovali su požar koji se dogodio na krovu jednog objekta u Ulici Ante Jakića u ovom gradu, saznaju "Nezavisne".

Požar na Bioču, kuće nisu ugrožene

PODGORICA - Požar koji je zahvatio područje od Bioča do mjesta Potoci, i dalje je aktivan, saopšteno je u četvrtak uveče iz Službe zaštite i spasavanja Podgorica.

Dva mladića stradala u požaru u porodičnoj kući

Dva mladića su stradala u požaru koji je jutros izbio u porodičnoj kući u Bugojnu.

Bura rasplamsala požar na Pelješcu, evakuisane desetine ljudi

OREBIĆ - Jaka bura sinoć je oko 23:30 sati ponovno razbuktala požar u blizini Mokala kod Orebića, na poluostrvu Pelješcu, te je preventivno 35 ljudi iz naselja evakuisano u privatne kuće u Trpnju.

Požar kod Mostara, na terenu tri vozila

Vatrogasci u Kruševu kod Mostara obuzdavaju požar koji je izbio u 11 sati i 30 minuta.

Veliki požar kod Podgorice

PODGORICA - Veliki požar izbio je danas na području Rogama, kod Podgorice, javljaju crnogorski mediji.

Najčitanije