Vatrogasci

Ugašen požar kod Čitluka

ČITLUK - Vatra je na požarištu kod Čitluka jutros ugašena, kazao je za "N1" zapovjednik Vatrogasne jedinice Čitluk Silvio Ostojić.

Planula farma koka kod Visokog, šteta velika

VISOKO - Požar na farmi koka u mjestu Goduša, kod Visokog, koji se desio u subotu na nedjelju, pričinio je veliku materijalnu štetu, a vatra je savladana maksimalnim naporima ljudstva i angažovanjem raspoložive tehnike.

Grčka Vlada smijenila šefove policijskih i vatrogasnih snaga

ATINA - Grčka Vlada je smijenila je rukovodioce policijskih i vatrogasnih snaga Grčke nakon kritika javnosti zbog razornih šumskih požara u kojima je poginulo najmanje 88 osoba.

Predstavljeno novo vozilo vrijedno 200.000 KM

PRNJAVOR - Teritorijalna vatrogasna jedinica u Prnjavoru predstavila je danas na gradskom trgu novo vozilo za tehničke intervencije čija je vrijednost 200.000 KM, kao i dio voznog parka koji posjeduje.

Švedski vatrogasci konačno zaustavili širenje požara

Stižu prve dobre vijesti dok se švedski vatrogasci bore s nezapamćenim šumskim požarima koji su zahvatili stotine hektara zemlje. Po pisanju švedskih medija vatra se više ne širi.

Neke opštine nemaju ni osnovnu opremu za gašenje

BANJALUKA - I pored činjenice da je Republika Srpska znatno ugrožena od požara, vatrogasne jedinice, osim u nekoliko lokalnih zajednica, nisu adekvatno opremljene, i u slučaju požara većih razmjera, većina ih ne bi bila u stanju adekvatno odgovoriti ljudskim i materijalnim kapacitetima kojima raspolažu.

Na Palama djelimično izgorio audi

PALE - Putničko vozilo audi A6, vlasništvo lica V.M, a koje koristi lice V.S. sa Pala djelimično je izgorjelo jutros u požaru u ovom mjestu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Izgorio autobus kod Kotor Varoša

KOTOR VAROŠ - Na putu Kotor Varoš - Teslić došlo je do požara na autobusu koji je potpuno izgorio.

"Družba je družba, a služba je služba": Hrvatski vatrogasci oduševili svijet

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva. Prevalili su težak put počevši od grupne faze, preko Argentine i dvije penal serije, najprije sa Dancima a potom sa Rusima.

Požar u Prijedoru, stradao starac

PRIJEDOR - Sedamdesettrogodišnji starac nastradao je u požaru koji je danas izbio u prijedorskom naselju Omarska, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije