Vatrogasci

Požar kod Trogira, angažovani helikopter i kanader

SPLIT - U akciju gašenja požara na području Plano kod Trogira u Splitsko-dalmatinskoj županiji popodne su upućeni po jedan kanader i helikopter Oružanih snaga Hrvatske.

Planulo skladište "Slobodne Dalmacije"

SPLIT - U skladištu "Slobodne Dalmacije" u centru Splita izbio je veliki požar zbog koga su evakuisani zaposleni u redakciji ovoj dnevnog lista koja se nalazi u susjednom objektu.

Povratničkoj porodici kod Goražda potpuno izgorjela kuća

GORAŽDE - Gradonačelnik Goražde Muhamed Ramović danas je uručio interventnu pomoć porodici Božidara Begovića u selu Kamen kod Goražda čija je kuća u potpunosti izgorjela u požaru koji je izbio dan ranije iz za sada još nepoznatih razloga.

Vatrogasci zaustavljaju krvarenje i oživljavaju

​BANJALUKA - Šta uraditi ako je povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi potrebno oživljavanje ili hitno zaustavljanje krvarenja još jednom se prisjetilo više od 500 vatrogasaca iz Srpske.

Veliki požar u elektrani kod Moskve

MOSKVA - Veliki požar izbio je u jednoj elektrani u blizini Moskve, javila je agencija TASS, pozivajući se na izvore službi za hitne intervencije.

Izgorjela stara kafana kod Sokoca

SOKOLAC - Pripadnici Vatrogasnog odjeljenja Sokolac rano jutros ugasili su požar koji je izbio u napuštenom ugostiteljskom objektu u Žljebovima, kod Sokoca, pričinjena je materijalna šteta, a povrijeđenih nije bilo.

Na parkingu zapaljeni autobus i automobil

PELAGIĆEVO - Policiji u Pelagićevu prijavljeno je noćas u 2.20 sati da je na parkingu u mjestu Lončari došlo do požara na autobusu i automobilu. Sumnja se da je požar na vozilima namjerno podmetnut.

Zapalio se automobil na zapadnom tranzitu u Banjaluci

BANJALUKA - Automobil pasat zapalio se na zapadnom tranzitu u Banjaluci, ali, kako nam javljaju čitaoci, vatra je brzo ugašena.

Grom zapalio krov kuće u Loparama

BIJELJINA - Krov i potkrovlje na porodičnoj kući u mjestu Piperi kod Lopara izgorjeli su u požaru čiji je uzrok najvjerovatnije, udar groma, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Zapalio se kamion kod Travnika

TRAVNIK - Na planinskom prevoju Komar na putu Travnik - Donji Vakuf večernjim satima došlo je do samozapaljenja kamiona, a na svu sreću povrijeđenih nije bilo.

Najčitanije