Vatrogasci

Za opremanje vatrogasne jedinice 107.000 KM

NOVI GRAD - Za opremanje Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad ove godine planirano je oko 107.000 KM namjenskih sredstava.

Grom zapalio kuću u Prijedoru

PRIJEDOR - Prijedorski vatrogasci ugasili su požar na kući mještanina naselja Gomjenica čiji su inicijali P.K, u koju je danas tokom nevremena udario grom.

Nesvakidašnja intervencija banjalučkih vatrogasaca: Gorio ručak na šporetu

BANJALUKA - Vatrogasci iz Banjaluke jutros su imali nesvakidašnju interveniciju u banjalučkoj Ulici Sime Matavulja, gdje je, u jednom od stanova, gorio ručak na šporetu.

Požar kod Omiša, vatra blizu kuća, saobraćaj obustavljen

OMIŠ - S toplijim proljetnim danima počela je sezona požara, gori u Stanićima kod Omiša, javlja zagrebački portal "Index".

Neće besplatne naprtnjače, na vatru idu grabuljama

BANJALUKA, PRIJEDOR - Izdajemo besplatno naprtnjače za gašenje požara, te nudimo pomoć vatrogasaca prilikom paljenja korova, ali na terenu ima svega, mještani sa grabuljama dežuraju kraj vatre, gdje za nas deset ima posla, i zatraže intervenciju samo kada osjete da su ugrozili komšiju.

Izgorjela kuća kod Novog Grada

NOVI GRAD - U naselju Sokolište kod Novog Grada u požaru je izgorjela stara kuća, vlasništvo Rajka Babića, a vatrogasci su uspjeli da spriječe širenje vatre na druge objekte.

Nova teorija o smrti šest vatrogasaca u Hrvatskoj

ZAGREB - Tim stručnjaka Instituta "Ruđer Bošković" je u novom kombinovanom vještačenju utvrdio da su vatrogasci kobnog 30. Avgusta 2007. godine, u klancu iznad uvale Šipnat na Kornatu, stradali od posljedica južnoga kraka požara s eruptivnim efektom, te mogućeg spajanja tog požara s krakom vatre koja je dolazila sa sjevernog dijela, javlja Slobodna Dalmacija.

Izgorio pasat u Doboju

DOBOJ - Putničko vozilo pasat, čiji je vlasnik Z.S. sa područja grada Doboja, potpuno je izgorjelo u požaru na zemljišnoj parceli u dobojskom naselju Kladari, saopšteno je iz Policijske uprave (PU) Doboj.

Izgorjela tri autobusa i garaža

U krugu firme "B-Tours" u Kiseljaku u noći sa subote na nedjelju gorjela su tri autobusa i garaža.

Starac smrtno stradao u požaru kod Prijedora

PRIJEDOR - Devedesetdvogodišnji P.J. iz Brezičana kod Prijedora smrtno je stradao u požaru koji je jutros zahvatio pomoćni objekat u ovom selu.

Najčitanije