Vatrogasci

I vatrogasci intervenisali u teškom udesu u Kolima

BANJALUKA - U saobraćajnoj nezgodi koja se juče desila u mjestu Kola, intervenisali su banjalučki vatrogasci.

Požarna linija i dalje duga oko pet kilometara

TREBINJE- Požar koji gori u nepristupačnom terenu dvije seoske regije, Popovog polja i Trebinjskih brda, i dalje je aktivan u rejonu sela Marić Međine i Mesari, te u selima Jabuka i Vučji Do, ali ne ugrožava stambene objekte.

Požar kod Trebinja gase noseći vodu na konjima

TREBINJE- Požar koji je u petak veče izazvao udar groma u brdu iznad popovopoljskog sela Staro Slano proširio se u nekoliko krakova i već tri dana predstavlja ozbiljan problem vatrogascima i mještanima nekoliko sela regija Popovo polje i Trebinjska brda.

Vatrogasno vozilo proizvedeno u BiH stiglo u Srebrenik

SREBRENIK - Profesionalna vatrogasna jedinica Srebrenik je danas, nakon 30 godina, dobila novo vatrogasno vozilo, vrijednosti 410.000 KM, a posebno je zanimljivo što je to vatrogasno vozilo proizvedeno u BiH i prvo je za bh. tržište.

Vatrogasci bježe pred pijavicom

Vatrogasci iz Drniša na svom Facebooku objavili su zastrašujući video koji prikazuje vrtložni vjetar dima koji se formirao nad zapaljenom površinom, prenose mediji.

Vatra se približila na 300 metara od kuća u bilećkom selu

BILEĆA, TREBINJE- Nova sedmica donijela je i malo poboljšanje na hercegovačkim požarištima, pa je danas do 14 časova situacija bila mirnija nego prethodnih dana, ali se zbog stalnog rasta temperature i pojačavanja vjetra, naročito na području opštine Bileća, situacija može vrlo brzo promijeniti

Nevolja spaja ljude: Sanski i prijedorski vatrogasci skupa protiv vatre

SANSKI MOST, PRIJEDOR - Nevolja uvijek spaja ljude i briše razlike, a o tome možda najbolje svjedoči dugogodišnja uspješna saradnja vatrogasaca iz Sanskog Mosta i Prijedora koji, kada je to potrebno, uvijek priskaču jedni drugima u pomoć.

Vatrogasci objavili snimak razgovora s čovjekom koji je upao u šaht

Vrlo neobičnu intervenciju imali su zagrebački vatrogasci ovih dana.

Vježba banjalučkih vatrogasaca: Pokazali spremnost i opremljenost

BANJALUKA - U čast Dana grada na parkingu ispod tvrđave "Kastel" u Banjaluci, Vatrogasno-spasilačka brigada izvela je taktičko-pokaznu vježbu "Spasavanje unesrećenih u udesu i gašenje požara automobila", s ciljem da sugrađanima demonstriraju opremu i spremnost svojih jedinica.

Jedna osoba povrijeđena u požaru u sarajevskom naselju Dobrinja

U nedjelju naveče je izbio veliki požar u stanu u sarajevskom naselju Dobrinja u kojem je povrijeđena jedna osoba.

Najčitanije