Vatrogasci

Potpuno izgorjela kuća kod Rudog

RUDO - Kuća u vlasništvu S.S. potpuno je izgorjela u požaru koji se noćas 15 minuta poslije ponoći dogodio u mjestu Grabovik kod Rudog.

Vatrogasci ugasili 540 požara

Profesionalna teritorijalna vatrogasna jedinica grada Banjaluka od početka godine ima pune ruke posla, a do sada je već imala više od 540 intervencija.

Gašenje požara na francuskoj podmornici trajalo 14 sati

PARIZ - Nakon 14 sati borbe sa požarom na francuskoj nuklearnoj podmornici u vojnoj pomorskoj bazi u Tulonu, vatra je ugašena, izvijestio je AP.

Gori zemlja koja pripada manastiru Hilandar

Požar koji je izbio na Svetoj Gori u Grčkoj, gori na zemlji koja pripada manastiru Hilandar, ali je vatra udaljena 15 kilometara od samog manastira i ne ugrožava ga. U tom dijelu nema četinarske šume kroz koju bi mu se ova stihija približila. Pretpostavka je da uzrok požara prirodni faktor.

Zapalio se automobil tokom vožnje

SARAJEVO - Jedan putnički automobil zapalio se tokom vožnje na glavnoj sarajevskoj saobraćajnici, u dijelu koji prolazi pokraj naselja Nova Otoka.

Vjetar izazvao požar na Kopaoniku

BEOGRAD - Na Kopaoniku je u petak popodne izbio požar do kojeg je došlo kada je pao strujni vod sa dalekovoda usljed olujnog vjetra, a ljudi i objekti nisu ugroženi.

Gorio lift u sarajevskoj zgradi

U požaru koji je u ponedjeljak oko 21:10 sati izbio na kućici od lifta u zgradi u ulici Bajrama Zenunija u sarajevskoj opštini Novi Grad, nije bilo povrijeđenih

Požar na privatnom objektu u Gradišci

GRADIŠKA – U Gradišci je juče izbio požar na privatnom objektu pri čemu je nastala materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Vatrogascima zbog puno požara ugrožena distanca

Iz Vatrogasne brigade apelovali su na sugrađane da ne pale korov, jer zbog tako izazvanih požara zauzimaju kapacitete Vatrogasne jedinice, ali ugrožavaju i živote i imovinu, te su naveli da su samo u srijedu imali deset intervencija.

Požari se iz Bosanskog Grahova šire prema Drvaru i Hrvatskoj

BOSANSKO GRAHOVO - Na području opštine Bosansko Grahvo dva aktivna požara se šire prema području opštine Drvar i prema granici sa Hrvatskom, rekao je Srni načelnik opštine Bosansko Grahovo Milorad Gligić.

Najčitanije