Vaučer

Pozitivni efekti izmjene uredbe: Dnevno oko 100 zahtjeva više za vaučere

BANJALUKA, VIŠEGRAD - Potražnja za vaučerima se povećala u Republici Srpskoj, te u posljednja četiri dana u prosjeku se bilježi povećanje za oko 100 zahtjeva dnevno, potvrdili su ovo u Ministarstvu trgovine i turizma RS.

Izdata 7.224 vaučera, najveće interesovanje za banje

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić rekla je da su građanima do danas izdata 7.224 turistička vaučera, koja će biti iskorištena za boravak na turističkim destinacijama u Srpskoj.

"Banja Vrućica" idealna destinacija za sve generacije

TESLIĆ - Da jedan turistički kompleks može da bude idealna destinacija za sve generacije dokaz je Zdravstveno-turistički centar (ZTC) "Banja Vrućica".

Izdata 1.522 turistička vaučera u RS

U Republici Srpskoj su od 15. juna do danas izdata 1.522 turistička vaučera za subvencionisanje smještaja u ugostiteljskim objektima, saopšteno je iz Ministarstva trgovine i turizma Srpske.

Uslovi i način korišćenja turističkih vaučera u Srpskoj

BANJALUKA - ​Vlada Republike Srpske napravila je Uredbu kojom se utvrđuju uslovi i način dodjele sredstava Kompenzacionog fonda Republike Srpske za subvencionisano korišćenje usluge smještaja u ugostiteljskim objektima, na teritoriji Republike Srpske, a sve u cilju podsticanja razvoja domaćeg turizma.

Vaučeri za putovanje na domaće destinacije - spas za turizam

Turistička organizacija i Udruženje trgovine, turizma i ugostiteljstva pri Privrednoj komori Republike Srpske uputili su Ministarstvu trgovine i turizma prijedlog da Vlada Srpske izdvoji pet miliona KM za subvencionisanje putovanja građana na domaće destinacije da bi bile smanjene posljedice epidemije virusa korona za ovu privrednu granu.

Najčitanije