Vaučeri

"U Srpskoj više domaćih turista za 25 odsto, doprinijeli vaučeri"

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u prva tri mjeseca ove godine zabilježeno 25 odsto više dolazaka i 30 odsto više noćenja domaćih turista nego u istom periodu prošle godine, izjavila je danas Srni direktor Turističke organizacije Republike Srpske (TORS) Nada Jovanović.

Domaći turizam se nada vaučerima i nakon 30. juna

BANJALUKA, TREBINJE - Ne isključuje se mogućnost produženja korištenja turističkih vaučera i nakon 30. juna ove godine u RS, jer interesa građana i dalje ima, te će resorno ministarstvo zajedno s privrednim subjektima iz oblasti turizma razmatrati mogućnost da se ovaj koncept produži.

U planu produženje korišćenja turističkih vaučera

BANJALUKA - Ministarka trgovine i turizma Republike Srpske Suzana Gašić izjavila je danas Srni da je u toku rad na pripremi uredbe o produženju roka za narednu godinu ili za prvi dio naredne godine korišćenja turističkih vaučera, kojih je do sada izdato oko 25.000.

Uz vaučere moguć odmor na četiri planine

BANJALUKA - Sa dolaskom hladnijeg vremena, sve više građana Srpske interesuje se za odmor na planinama, potvrđeno je u Ministarstvu trgovine i turizma RS, odakle dodaju da se turistički vaučeri mogu iskoristiti na četiri planine.

Nastavak kampanje "Doživi Srpsku": Vaučeri bi dobro došli i zimi

BANJALUKA - Privredna komora RS uputila je inicijativu nadležnim institucijama za nastavak projekta "Doživi Srpsku" i nastavak izdavanja turističkih vaučera za zimsku turističku sezonu, uz analizu mogućnosti za nastavak i tokom cijele 2021. godine.

Od subote na snazi novi način upotrebe turističkih vaučera u RS

BANJALUKA – Uredba kojom se smanjuje broj noćenja u ugostiteljskim objektima koja su potrebna za ostvarivanje prava na turistički vaučer u Republici Srpskoj od sutra stupa na snagu, saopšteno je iz Ministarstva trgovine i turizma RS.

Vlada RS mijenja način korištenja turističkih vaučera

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske izmijeniće uredbu o Uslovima i načinu korištenja turističkih vaučera u ugostiteljskim objektima koja se odnosi na broj noćenja potrebnih za ostvarivanje prava na turistički vaučer, saopšteno je danas iz Vlade.

EK pokrenula postupak protiv Hrvatske zbog vaučera

BRISEL - Evropska komisija pokrenula je postupak protiv Hrvatske i još devet zemalja članica EU zbog povrede prava koje vaučerima pokušavaju da spasu poslovanja svojih turističkih agencija i aviokompanija.

Oko 10.000 prijava za trebinjske vaučere

TREBINJE- U Trebinju će, sudeći po aplikaciji „Ljetuj u Trebinju“, i ove godine odmor provesti veliki broj turista, jer je za vaučere vrijednosti po 150 maraka, koje su obezbijedili Turistička organizacija Trebinja i Grad Trebinje, stiglo oko 10 hiljada prijava.

Poziv građanima da vaučere iskoriste u banjama u RS

​Bogata ponuda u domaćim banjama Republike Srpske pruža mogućnosti građanima da kvalitetno provedu svoj godišnji odmor pa je Grupacija banja RS danas pozvala građane da svoje turističke vaučere, koje dodjeljuje Vlada RS, iskoriste u nekoj od njih.

Najčitanije