Vazduh

Bolji kvalitet vazduha u grijnoj sezoni

BANJALUKA - Kvalitet vazduha u Banjaluci je, od početka grijne sezone, znatno bolji u odnosu na kvalitet vazduha prije dvije godine, potvrdila je komparativna analiza Odjeljenja za komunalne poslove.

Bolji kvalitet vazduha u grijnoj sezoni u Banjaluci

BANJALUKA - Od početka grijne sezone kvalitet vazduha u Banjaluci bio je znatno bolji nego u decembru 2016. godine, kada se grad grijao na mazut, pokazuje analiza banjalučkog Odjeljenja za komunalne poslove.

Najzagađeniji Goražde, Sarajevo, Zenica, Ilijaš i Kakanj

SARAJEVO - Zagađenost vazduha u Federaciji BiH jutros je povećana u većini gradova u kojima se vrši mjerenje, a najzagađeniji su Sarajevo, Zenica, Ilijaš, Kakanj i Goražde gdje je kvalitet vazduha ocijenjen kao nezdrav.

Osvježivač vazduha koji podiže produktivnost na poslu

Internacionalna kompanija "Spaces" je udružila snage sa kompanijom "Marie-Stella-Maris" iz Holandije da bi stvorili jedinstevni osvježivač vazduha koji poboljšava koncentraciju.

U Sarajevu i Ilijašu vazduh ocijenjen kao vrlo nezdrav

SARAJEVO - Zagađenost vazduha jutros je povećana u pojedinim gradovima Federacije BiH, a najlošija situacija je u Ilijašu i Sarajevu gdje je kvalitet vazduha ocijenjen kao vrlo nezdrav, podaci su internet stranice "Zrak.ekoakcija".

Zenica, Tuzla i Jajce najzagađeniji gradovi

SARAJEVO - Zagađenost vazduha u pojedinim gradovima Federacije BiH jutros je povećana, a među najzagađenijim su Zenica gdje je indeks kvaliteta vazduha ocijenjen kao nezdav i iznosio je 185, zatim u Tuzli 177 i Jajcu 156, podaci su internet stranice "Zrak.ekoakcija".

U Sarajevu i Ilijašu vazduh ocijenjen kao opasan

SARAJEVO - Zagađenost vazduha i jutros je povećana u pojedinim gradovima Federacije BiH, a najlošija situacija je u Sarajevu i Ilijašu gdje je kvalitet vazduha ocijenjen kao opasan.

Sarajevo i Ilijaš na vrhu liste gradova sa zagađenim vazduhom

Zagađenost vazduha i jutros je povećana u pojedinim gradovima Federacije BiH, a najlošija situacija je u Sarajevu i Ilijašu, gdje je kvalitet vazduha ocijenjen kao vrlo nezdrav.

U Sarajevu i Zenici jutros nezdrav vazduh

SARAJEVO - U pojedinim gradovima Federacije BiH vazduh je jutros okarakterisan kao nezdrav, a najlošija situacija je u Sarajevu gdje je indeks kvaliteta bio 177, zatim u Zenici 163, Ilijašu 153 i Goraždu 152.

Sarajevo opet među najzagađenijim gradovima

​Sarajevo se i juče ponovo našlo na listi 10 najzagađenijih glavnih gradova na svijetu, pokazuju podaci "AirVisuala".

Najčitanije