Velika Kladuša

Sud oglasio prodaju "Agrokomerca"

VELIKA KLADUŠA - Općinski sud u Velikoj Kladuši oglasio je prvu prodaju Robne kuće "Agrokomerc", koja se nalazi u centru tog grada, a prodaja objekta ukupne površine 767 kvadratnih metara s pripadajućim zemljištem zakazana je za 2. jula i vršiće se javnim nadmetanjem.

Nove tuče migranata u Krajini

VELIKA KLADUŠA - Situacija sa migrantima u Krajini se ne smiruje. Nakon jučerašnjih masovnih tuča danas je došlo do novih, koje su lokalni stanovnici zabilježili kamerama.

MUP: Situacija u Velikoj Kladuši i dalje napeta

VELIKA KLADUŠA - Situacija u prihvatnom centru za migrante "Miral" u Velikoj Kladuši je i dalje napeta iako nema većih incidenata, izjavio je danas portoparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Novi snimak tuče: "Radile" motke i šipke, dva policajca na 20 migranata

VELIKA KLADUŠA - U privremenom migrantskom centru "Miral" u Velikoj Kladuši tokom protekle noći izbili su neredi između migranata, koji su vrlo brzo prerasli u masovnu tuču u kojoj je učestvovalo oko stotinu osoba.

Objavljen snimak masovne tuče migranata u Velikoj Kladuši

VELIKA KLADUŠA - U noći sa utorka na srijedu u prihvatnom centru za migrante "Miral" vladao je opšti haos kada se sukobilo više od 100 migranata. Iako su incidenti smireni jutros oko 5 sati, nekoliko sati kasnije ponovo je došlo do problema.

Najmanje sto migranata se tuklo u Velikoj Kladuši, povrijeđeni policajci

Jedan sat poslije ponoći u prihvatnom centru Miral u Velikoj Kladuši došlo je do velikog sukoba migranata. Najmanje 100 osoba je učestvovalo u tuči nakon čega je intervenisala policija čiji službenici su takođe napadnuti.

Migranti u Velikoj Kladuši smješteni u šatore dok se ne saniraju prostorije

VELIKA KLADUŠA - Migranti u Velikoj Kladuši smješteni su u šatore dok se ne saniraju prostorije u objektu "Miral", koje su oštećene u jučerašnjem požaru.

Nakon požara u Velikoj Kladuši više od 200 migranata ostalo bez krova nad glavom

U velikom požaru koji je jutros izbio u prihvatnom centru za migrante Miral u Velikoj Kladuši, povrijeđene su 32 osobe. Požar je po svemu sudeći prouzrokovao električni rešo, koji su koristili migranti. Za više od njih 200 koji su u požaru ostali bez kakvog-takvog krova nad glavom, IOM je obezbijedio alternativu.

Uzrok požara električni rešo: Povećan broj povrijeđenih migranata

VELIKA KLADUŠA - Ugašen je požar koji je jutros u 6.25 časova izbio u objektu "Miral" u Velikoj Kladuši, u kojem su smješteni migranti, potvrdio je za Anadoliju portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) Ale Šiljdedić.

Požar u centru za migrante u Velikoj Kladuši, povrijeđeno 29 osoba

VELIKA KLADUŠA - Najmanje 29 osoba povređeno je u velikom požaru koji je jutros oko 6.30 izbio u privremenom prihvatnom centru za nekoliko stotina migranata Mirala u Velikoj Kladuši, na severozapadu Bosne i Hercegovine, objavio je Klix.ba.

Najčitanije