Velika Plana

Tinejdžer preminuo nakon tuče

Osamnaestogodišnji S. F. iz Velike Plane u Srbiji preminuo je od posljedica povreda zadobijenih u tuči dvije grupe mladića u centru Velike Plane.

Profesor fizičkog, koji je spriječio masakr u školi, dobio nagradu

Slavoljuba Stojadinovića, profesora fizičkog vaspitanja koji je 22. novembra razoružao Gorana Todorovića i njegovo III/3 Ekonomsko-ugostiteljske škole "Vuk Karadžić" u Velikoj Plani, koje je nekoliko minuta kao taoce držao Todorović, Ministrastvo prosvjete nagradilo je dvodnevnom ekskurzijom u Tršiću.

Ministar prosvjete o podvigu profesora u Velikoj Plani: Biće nagrađen

BEOGRAD - Svaka čast profesoru Slavoljubu Stojadinoviću na hrabrosti i požrtvovanju za svoje đake i školu, razgovarao sam s njim i ispoštovaćemo ga na razne načine, izjavio je ministar prosvjete Srbije Mladen Šarčević.

Profesor iz Velike Plane: Još sam u šoku, opet bih ovo uradio

VELIKA PLANA - Profesor fizičkog vaspitanja Slavoljub Stojadinović, koji je danas uspio da savlada nepoznatog muškarca koji je sa automatskom puškom i bombama upao na čas u srednjoj školi u Velikoj Plani, rekao je da je još u šoku, kao i da je prava sreća da su on i učenici reagovali na vrijeme i tako spriječili moguću tragediju.

Uhapšen muškarac koji je pucao u školi u Velikoj Plani

BEOGRAD - Pripadnici smederevske policije uhapsili su muškarca čiji su inicijali G.T. (46) iz okoline Velike Plane, osumnjičenog da je danas upao u Srednju ekonomsko-ugostiteljsku školu "Vuk Karadžić" u Velikoj Plani i ispalio dva hica iz automatske puške u plafon, saopštio je MUP Srbije.

Ovo je profesor koji je spriječio masakr kod Velike Plane

Pomahnitalog Gorana T. iz sela Donja Livadica kod Velike Plane, koji je ušao u Ekonomsku školu u tom gradu i iz automatske puške otvorio vatru, zaustavio je profesor Slavoljub Stojadinović.

Uhapšen muškarac zbog silovanja djevojčice i više krađa

VELIKA PLANA - Policija u Velikoj Plani uhapsila je robijaša L. B. (29) zbog sumnje da je devojčicu (14) tjerao da ga oralno zadovoljava. On je, prema saznanjima "Blica", u vrijeme izvršenja krivičnog djela bio na slobodnom vikendu iz zatvora.

Najčitanije