Velimir Stjepanović

Stjepanović sedmi na 200 slobodno, Silađi u finalu 50 prsno

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je sedmo mjesto u finalu trke na 200 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

Stjepanović u polufinalu na 100 slobodno

Srpski plivač Velimir Stjepanović plasirao se danas u polufinale Evropskog prvenstva u Glazgovu u disciplini 100 metara slobodnim stilom.

Stjepanović i Muratović odlični u prva tri dijela takmičenja

Srpski plivač Velimir Stjepanović, te Emir Muratović i Adi Mešetović iz BiH bili su odlični u prva tri dijela takmičenja na 11. međunarodnom mitingu "Banjaluka open 2018" koji je održan u organizaciji Plivačkog kluba Olimp.

Razvodi se srpski plivač Velimir Stjepanović

Iako su djelovali kao stabilan i romantičan par, brak plivača Velimira Stjepanovića i joga instruktorke Džesike Oil ovih dana biće okončan.

Stjepanović bez finala na 100 metara slobodno

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u finale Svetskog prvenstva u disciplini 100 metara slobodnih stilom, nakon što je danas u polufinalu zauzeo 12. mjesto.

Velimir Stjepanović: Supruga i porazi me motivišu

Srpski plivač Velimir Stjepanović i dalje sanja zlatne medalje sa svjetskih prvenstava i olimpijskih igara, ali priznaje da su se prioriteti u životu promijenili od kada se oženio.

Najčitanije