Veljko Belivuk

Belivuk i Miljković na saslušanju negirali ubistva u Crnoj Gori

BEOGRAD - U Tužilaštvu za organizovani kriminal završeno je saslušanje Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Nebojše Jankovića po zamolnici crnogorskog tužilaštva u okviru istrage koju protiv njih vodi zbog dva ubistva i jedne otmice.

Belivuk i Miljković pred tužiocem 1. decembra

BEOGRAD - Vođe organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković biće 1. decembra saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu po zamolnici Crne Gore.

Potvrđena optužnica protiv Belivuka i njegove kriminalne grupe

BEOGRAD - Opužica protiv ukupno 30 pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kojom se terete za pet brutalnih ubistava, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja i druga krivična djela, stupila je na pravnu snagu, pa se uskoro očekuje zakazivanje početka suđenja.

Belivuku i članovima njegove grupe produžen pritvor

BEOGRAD - Veljku Belivuku i drugim članovima njegove grupe produžen je pritvor za 30 dana, odlukom vijeća Posebnog odjeljenja Višeg suda u Beogradu za organizovani kriminal.

Potvrđena optužnica protiv Belivuka

Krivično vanpretresno vijeće Višeg suda u Beogradu potvrdilo je optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal, koja je podignuta protiv Veljka Belivuka i drugih.

Vučević i Komlenski podnijeli krivičnu prijavu protiv Vučića i Vulina

BEOGRAD - Potpredsjednik SNS Miloš Vučević i poslanik Pokreta socijalista Ðorđe Komlenski predali su danas u Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsjednika Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina zbog, kako su rekli, navoda u medijima koji dovode u vezu državni vrh s organizovanim kriminalom.

Stefanović: U Belivukovom iskazu laži i o Vučiću i o meni

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da su napadi Veljka Belivuka na predsjednika Aleksandra Vučića notorna laž, a odbacio je i sve navode koji njega dovode u vezu sa Belivukom.

Odalović: Belivuk podučen kako da se brani

BEOGRAD - Generalni sekretar Narodne skupštine Srbije Veljko Odalović ocijenio je da je očigledno da je Veljko Belivuk podučen kako da se brani od optužbi koje mu se stavljaju na teret i da je lakše da se sve prebaci na politički teren.

Objavljen snimak razgovara Belivuka na kojem dogovara likvidacije

Snimak dogovaranja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića o likvidaciji pojedinih ljudi objavljen je večeras.

Vulin: Grupe Belivuka i Zvicera mogu da destabilizuju zemlje

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da kriminalne grupe kao što su grupa Veljka Belivuka i Radoja Zvicera mogu da destabilizuju čitave države.

Najčitanije