Versaće

Potresna ispovijest slavne kreatorke o zavisnosti od kokaina

​Donatela Versaće (64) koja je više od dvadeset godina na čelu brenda koji nosi ima po njenom slavnom prezimenu, opisala je u velikoj ispovijesti pakao droge kroz koji je nekad prolazila i to baš kada je naslijedila ubijenog brata Đanija na važnoj poziciji u svijetu modne industrije.

Legendarna Versaće haljina konačno u prodaji

Haljina modne kuće Versaće koju je Dženifer Lopez nosila na dodjeli Gremija 2000. godine jedan je od najpopularnijih modnih komada ikad.

Zavirite u novu vilu Donatele Versaće

​Donatela Versaće je po svemu sudeći riješila da postane kolekcionar nekretnina.

Italijnski modni div mijenja vlasnika

MILANO -- Prodaja italijanske modne kuće "Vesaće" biće saopštena uskoro, objavio je dnevnik "Korijere dela sera", pozivajući se na neimenovane izvore.

Versaće prestaje da koristi životinjsko krzno

Modna kuća Versaće (Versace) prestaće da koristi životinjsko krzno u svojim kolekcijala i tako će se pridružiti Gučiju (Gucci), Đorđu Armaniju (Giorgio Armani), Hugo Bosu (Hugo Boss) koji su se već odlučili na ovakav korak.

Mnogi poznati postali karikature: Previsoka cijena plastične ljepote

Svake godine na hiljade ljudi se rutinski podvrgavaju plastičnim operacijama nadajući se da će im one pomoći da izgledaju i osjećaju se bolje.

Dvadeset godina od ubistva Ðanija Versaćea

Danas se navršava 20 godina od ubistva modnog kreatora Ðanija Versaćea, koga je ubio Endru Kunanan, homoseksualac prostitutka koji je bio opsednut luksuzom.

Najčitanije