Veza

Ksenija Knežević u zagrljaju bivšeg dečka

Članica grupe Hurricane, Ksenija Knežević, ponovo je u zagrljaju svog bivšeg dečka Nikole T, kojeg je nedavno, prema pisanju medija, ostavila zbog mladog glumca Pavla Mensura.

Ovo ste o seksu željeli znati ali niste smjeli da pitate

Mnogo je pitanja o seksu na koje žene nikada neće dobiti odgovore jer im je neprijatno da ih postave. Masturbacija, "neočekivani zvukovi" i glumljenje orgazma od strane partnera, sigurno nisu prijatne teme niti nešto o čemu biste baš jako želeli da razgovarate sa svojim partnerom. Zato će vam pomoći odgovori stručnjaka na najčešća neprijatna pitanja o seksu koja vam se motaju po glavi.

Greške u krevetu zbog kojih žene daju "crveni karton"

Ako vam tokom seksa smetaju neki potezi vašeg partera, vrijeme je za ozbiljan razgovor. Možda da vam to bude novogodišnja odluka... Uz malo takta i mašte sve može da se popravi, pa lako možete da ga pretvorite u savršenog ljubavnika.

Britanski par vodi ljubav isključivo za Božić

Britanka Džen Stefanes (23) sa svojim se vjerenikom, koji je godinu dana stariji od nje, vodi ljubav samo jednom godišnje i to 25. decembra - za Božić.

Žene otkrivaju: Ovako izgleda loš seks

Možda je trajao prekratko, možda predugo, muškarac je vodio "borbu" s klitorisom, nakon seksa ste pili magnezijum zbog jake upale mišića, nije prestajao da priča… E da, mnogi faktori utiču na kvalitet seksa.

Stručnjak za govor tijela otkriva šest pouzdanih znakova prevare

Ukoliko sumnjate da vas partner vara, stručnjak za govor tela otkriva tajne znake po kojima ćete sasvim sigurno moći da utvrdite da li se to događa ili ne.

Olivija Vajld i Džejson Sudeikis raskinuli nakon sedam godina vjeridbe

Poznati holivudski par Olivija Vajld i Džejson Sudeikis, kako prenose mediji, nakon sedam godina okončali su svoju vjeridbu.

Transportna preduzeća u RS na ivici egzistencije, masovno dijele otkaze

BANJALUKA - Prevoznici širom Republike Srpske zbog pandemije virusa korona i ekonomske neopravdanosti znatno su smanjili kapacitet rada i počeli sa masovnim otpuštanjem radnika.

Povisite temperaturu misionarske poze i učinite je uzbudljivijom

Misionarska poza je "prva lekcija" u vođenju ljubavi - žena leži na leđima, a partner je preko nje. Parovi koji su dugo u vezi i nisu spremni na eksperimente mogu vremenom da se udalje jedno od drugog, jer konstantno ponavljanje "iste lekcije" zna da dosadi.

Pet načina da zavedete muškarca u znaku raka

Astrolozi kažu da je najteže osvojiti muškarca u znaku raka.

Najčitanije