Veza

Pet načina da zavedete muškarca u znaku raka

Astrolozi kažu da je najteže osvojiti muškarca u znaku raka.

Isprobajte ovih osam taktika ako želite da u vezu vratite strast

U ljubavnim vezama nakon početne strasti i zaljubljenosti, zagrljaji i poljupci često postaju dio rutine. Ukoliko primetite da ste kao par zapali u kolotečinu, krajnje je vrijeme da nešto promenite kako ne biste odnos počeli da shvatate zdravo za gotovo. Postoji osam brzinskih načina kojima možete da oživite ljubavnu vatru i osvježite vaš odnos.

Znakovi da se veza bliži kraju

Stručnjaci smatraju da se bol nakon prekida ljubavne veze može uporediti s boli koju osjećamo nakon gubitka voljene osobe.

Milan Dimić izveo monodramu "Ima neka tajna veza"

​BANJALUKA - Glumac Milan Dimić izveo je monodramu "Ima neka tajna veza", koja je njegov autorski projekt i koju je posvetio pjesniku Dušku Trifunoviću, u Velikoj koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci, u utorak uveče.

Stručnjaci otkrili pet koraka do boljeg seksa

Seks je jedan od ključnih dijelova veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod čaršafima. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za "Huffington Post" pet pravila uz pomoć kojih će vaš seksualni život ostati uvijek živahan i uzbudljiv.

Lijepa glumica viđena kako izlazi iz kuće Bred Pita

Bred Pit pandemiju virusa korona provodi u svom domu u Los Felizu u Kaliforniji, a prema pisanju tamošnjih medija u izolaciji nije sam.

I mali znakovi pažnje otkrivaju partneru da vam je ipak stalo

Male stvari mogu dovesti do veliki promjena u odnosima. Vjerovatno ćete se iznenaditi kada otkrijete koliko to može popraviti vašu vezu, rekla je stručnjak za odnose Andrea Syrtash, koja je i autor knjige "He's Just Not Your Type (And That's a Good Thing)".

Horoskopski znakovi koje iskorištavaju za oporavak od prekida

Ako ste prekinuli ljubavnu vezu i sada ste u fazi kada tražite neobavezne avanture, osobe rođene u ova dva znaka su pravi izbor.

Usamljenost u braku gora nego biti sam

Često smo u prilici da čujemo da je usamljenost udvoje gora nego biti sam. Istina je da živimo u doba otuđenosti u kome sve manje imamo vremena za bliske osobe, ali zar brak ne bi trebalo da bude jedino sigurno skrovište od usamljenosti? Neprobojna brana i čuvar našeg intimnog svijeta.

Ova romantična sitnica može da poboljša i ojača vaš ljubavni život

Ponekad sitnice mogu znatno da utiču na kvalitet vaše ljubavne veze.

Najčitanije