Veza

Stručnjak za govor tijela otkriva šest pouzdanih znakova prevare

Ukoliko sumnjate da vas partner vara, stručnjak za govor tela otkriva tajne znake po kojima ćete sasvim sigurno moći da utvrdite da li se to događa ili ne.

Olivija Vajld i Džejson Sudeikis raskinuli nakon sedam godina vjeridbe

Poznati holivudski par Olivija Vajld i Džejson Sudeikis, kako prenose mediji, nakon sedam godina okončali su svoju vjeridbu.

Transportna preduzeća u RS na ivici egzistencije, masovno dijele otkaze

BANJALUKA - Prevoznici širom Republike Srpske zbog pandemije virusa korona i ekonomske neopravdanosti znatno su smanjili kapacitet rada i počeli sa masovnim otpuštanjem radnika.

Povisite temperaturu misionarske poze i učinite je uzbudljivijom

Misionarska poza je "prva lekcija" u vođenju ljubavi - žena leži na leđima, a partner je preko nje. Parovi koji su dugo u vezi i nisu spremni na eksperimente mogu vremenom da se udalje jedno od drugog, jer konstantno ponavljanje "iste lekcije" zna da dosadi.

Pet načina da zavedete muškarca u znaku raka

Astrolozi kažu da je najteže osvojiti muškarca u znaku raka.

Isprobajte ovih osam taktika ako želite da u vezu vratite strast

U ljubavnim vezama nakon početne strasti i zaljubljenosti, zagrljaji i poljupci često postaju dio rutine. Ukoliko primetite da ste kao par zapali u kolotečinu, krajnje je vrijeme da nešto promenite kako ne biste odnos počeli da shvatate zdravo za gotovo. Postoji osam brzinskih načina kojima možete da oživite ljubavnu vatru i osvježite vaš odnos.

Znakovi da se veza bliži kraju

Stručnjaci smatraju da se bol nakon prekida ljubavne veze može uporediti s boli koju osjećamo nakon gubitka voljene osobe.

Milan Dimić izveo monodramu "Ima neka tajna veza"

​BANJALUKA - Glumac Milan Dimić izveo je monodramu "Ima neka tajna veza", koja je njegov autorski projekt i koju je posvetio pjesniku Dušku Trifunoviću, u Velikoj koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci, u utorak uveče.

Stručnjaci otkrili pet koraka do boljeg seksa

Seks je jedan od ključnih dijelova veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod čaršafima. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za "Huffington Post" pet pravila uz pomoć kojih će vaš seksualni život ostati uvijek živahan i uzbudljiv.

Lijepa glumica viđena kako izlazi iz kuće Bred Pita

Bred Pit pandemiju virusa korona provodi u svom domu u Los Felizu u Kaliforniji, a prema pisanju tamošnjih medija u izolaciji nije sam.

Najčitanije