Veze

Mjesec rođenja otkriva kakvi ste u ljubavi

Kako ne bismo stalno veze gledali iz prizme horoskopa, predstavljamo vam zanimljivu perspektivu iz ugla mjeseca u kojem ste rođeni.

Četiri horoskopska para koja su kao stvorena jedno za drugo

Znate one parove u koje svi gledaju gdje god se pojave, a oni zure samo jedno u drugo?

Kombinacije horoskopskih znakova koje su izašle iz pakla

Neki horoskopski znakvi jednostavno nisu najbolja kombinacija i mogu da stvore vrlo toksične veze u kojima nijedna strana neće biti srećna.

Stručnjak za veze objasnila kako stvoriti pravi odnos

Džena Tompson je model i voditeljka koja je vjerovala kako joj se muškarci boje prići jer se boje činjenice da je lijepa i uspješna.

Tri horoskopska znaka koja su antitalenti za ljubavne veze

Neke osobe jednostavno ne žele da odole iskušenjima i vode se prividnom strašću, čak i ako to znači da će nekoga da povrede. Saosjećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za sopstvenu korist, iskoristiće je bez obzira na sve.

Koliko bivših partnera je previše?

Odgovor na to pitanje ponudio je britanski portal za spajanje partnera "Seeking Arrangement" nakon što je anketirao 1.000 svojih članova. Sudeći prema odgovoru polovine ispitanica i 46 odsto muškaraca, idealan broj partnera je 10, ni manje ni više. S druge strane, 36 posto ispitanica i 42 procenta ispitanika, bilo bi najsrećnije da osoba njihovog života ima nešto manje ljubavnog iskustva.

Koliko se često seks za jednu noć razvije u ozbiljnu vezu?

U kafiću, klubu ili na zabavi upoznate pristojnu i baš privlačnu osobu. Počnete razgovarati, flertovati i osjećate snažnu seksualnu privlačnost. Nakon nekog vremena oboje počinjete tražiti izgovor da napustite društvo te otiđete do nekoga kući – odnosno, u krevet! Nakon toga se više nikada ne vidite. Tako ne treba biti…

Kako žene mijenjaju glas da bi privukle muškarca

Od stava, pogleda, pokreta pa čak do dubine glasa - na svim se ovim poljima događaju promjene kada se žene i muškarci nađu u situaciji flerta. Svako se želi predstaviti na najbolji mogući način tako što će na van prezentovati svoju najbolju verziju.

Zašto ostajemo u lošim vezama?

Koliko znate parova koji ostaju zajedno iako tu više nema ni ljubavi, ni nježnosti, ni posvećenosti? Zašto mislite da to rade? Ako ste rekli zbog straha od samoće, griješite.

Odigrana predstava "Status veze"

KOTOR VAROŠ - U kino-sali u Kotor Varošu odigrana je komedija "Status veze", autora Milana Bogdanovića, u okviru četvrtog Festivala omladinskih pozorišta "Varoš fest".

Najčitanije