Veze

Stručnjak za veze objasnila kako stvoriti pravi odnos

Džena Tompson je model i voditeljka koja je vjerovala kako joj se muškarci boje prići jer se boje činjenice da je lijepa i uspješna.

Tri horoskopska znaka koja su antitalenti za ljubavne veze

Neke osobe jednostavno ne žele da odole iskušenjima i vode se prividnom strašću, čak i ako to znači da će nekoga da povrede. Saosjećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za sopstvenu korist, iskoristiće je bez obzira na sve.

Koliko bivših partnera je previše?

Odgovor na to pitanje ponudio je britanski portal za spajanje partnera "Seeking Arrangement" nakon što je anketirao 1.000 svojih članova. Sudeći prema odgovoru polovine ispitanica i 46 odsto muškaraca, idealan broj partnera je 10, ni manje ni više. S druge strane, 36 posto ispitanica i 42 procenta ispitanika, bilo bi najsrećnije da osoba njihovog života ima nešto manje ljubavnog iskustva.

Koliko se često seks za jednu noć razvije u ozbiljnu vezu?

U kafiću, klubu ili na zabavi upoznate pristojnu i baš privlačnu osobu. Počnete razgovarati, flertovati i osjećate snažnu seksualnu privlačnost. Nakon nekog vremena oboje počinjete tražiti izgovor da napustite društvo te otiđete do nekoga kući – odnosno, u krevet! Nakon toga se više nikada ne vidite. Tako ne treba biti…

Kako žene mijenjaju glas da bi privukle muškarca

Od stava, pogleda, pokreta pa čak do dubine glasa - na svim se ovim poljima događaju promjene kada se žene i muškarci nađu u situaciji flerta. Svako se želi predstaviti na najbolji mogući način tako što će na van prezentovati svoju najbolju verziju.

Zašto ostajemo u lošim vezama?

Koliko znate parova koji ostaju zajedno iako tu više nema ni ljubavi, ni nježnosti, ni posvećenosti? Zašto mislite da to rade? Ako ste rekli zbog straha od samoće, griješite.

Odigrana predstava "Status veze"

KOTOR VAROŠ - U kino-sali u Kotor Varošu odigrana je komedija "Status veze", autora Milana Bogdanovića, u okviru četvrtog Festivala omladinskih pozorišta "Varoš fest".

4 "P" - ključni faktori za intimu u vašoj vezi

Intimnost je ukupnost emocionalnih, fizičkih, intelektualnih, profesionalnih veza među partnerima koja, međutim, ne podrazumijeva da smo izbrisali razlike.

Da li ljetne avanture mogu da postanu ''nešto više''?

Poljupci u moru, maženje na suncu, romantične šetnje pješčanim plažama, a uz uzbuđenje koje nosi nova ljubavna avantura - rijetko ko je imun na ljetne afere.

Loše veze pucaju u proljeće

Loše i krhke veze lakše pucaju u proleće - zaključio je tim naučnika sa Univerziteta u Koloradu. Stručnjaci su došli do saznanja da se koliko god parovi bili nesrećni, zimi rijetko odlučuju na raskid, jer se plaše da će biti usamljeni i da neće znati kako da "prezime". Potreban im je neko da lakše prebrode hladne dane. Sve odlažu za proljeće i promjene se zaista tada dese.

Najčitanije